Calaf dóna suport a la Declaració de Sobirania de Catalunya

Calaf dóna suport a la Declaració de Sobirania de Catalunya


Calaf dóna suport a la Declaració de Sobirania de Catalunya

El municipi de Calaf té una extensió de 9.35 Km2 i un cens de població de 3.350 habitants; es troba situat al sector septentrional de la comarca de l’Anoia i és el centre de la subcomarca de l’Alta Segarra o Segarra Calafina.

L’altiplà calafí, situat a 680 m sobre el nivell del mar, es caracteritza per uns estius calorosos i uns hiverns freds, amb la presència de glaçades i gebrades que donen lloc a uns espectaculars paisatges.
Calaf
El fet de trobar-se al bell mig de Catalunya fa de Calaf un lloc ideal, ben comunicat i amb tots els serveis i equipaments necessaris per a viure-hi tranquil·lament i còmodament.

Diversos veïns i representants municipals de Calaf van reunir-se aquest dimecres a les 7 de la tarda al davant de l’Ajuntament, seguint la convocatòria del consistori, l’Assemblea Nacional Catalana i l’Associació de Municipis per la Independència. El motiu era donar suport explícit a la Declaració de Sobirania aprovada pel Parlament, i instar tota la ciutadania a treballar per la independència des de tots els àmbits, garantint l’exercici del dret de l’autodeterminació en favor de la llibertat del poble català. En la concentració, l’alcaldessa, Maria Antònia Trullàs, va ser l’encarregada de la lectura del manifest. La Declaració de Sobirania va ser aprovada dimecres a la tarda al Parlament català amb una àmplia majoria: 85 vots a favor, 41 en contra i 2 abstencions.

http://www.calaf.cat/index.php?md=articles&id=2491

Vista de Calaf
Campanar
Calaf: portal d'en Xuriguera
© XCC Calaf Des - 2001
Calaf 1971
Calaf: portal de l'Hospital i muralla
Calaf, porxo a la plaça
Calaf: Casa Felip
Calaf: antic Hospital
http://www.todopueblos.com/calaf-barcelona/fotos/
Calaf: plaça Gran
Calaf: Torre d'en Caselles
Calaf des de l'aire
Calaf des de l'aire
Calaf: convent de les Llagues de Sant Francesc
Calaf: plaça Gran
Calaf, Anoia (12/07)
http://www.panoramio.com/photo/42327176
Casc antic de Calaf







http://modernistespuntcom.blogspot.com.es/2010/06/el-campanar-de-calaf.html


http://desdelasegarra.blogspot.com.es/2010/02/prats-del-rei-i-calaf.html



—————————————————————————————————————————————————————————————————————————
370px-369073_herbicida_-_Calaf_-_Luis_Zamora
La locomotora eléctrica 269.073 de Renfe Operadora, con un herbicida, en Calaf (Anoia, Barcelona, Catalunya). 27-11-2008.

Un tren herbicida está destinado a controlar la vegetación de la plataforma de la vía por la que circula, evitando la dispersión del producto herbicida al medio colindante. El tren está compuesto por uno o varios vagones taller y uno o varios vagones cisterna.

http://www.ferropedia.es/wiki/Tren_herbicida
Comments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico