El govern espanyol permet una manifestació ultra dimarts a l'ajuntament de Burjassot

EL GOVERN ESPANYOL PERMET UNA MANIFESTACIÓ ULTRA A L'AJUNTAMENT DE BURJASSOT

http://www.vilaweb.cat/noticia/4118175/20130523/govern-espanyol-permet-manifestacio-ultra-dimarts-lajuntament-burjassot.html

El govern espanyol permet una  manifestació ultra dimarts a l'ajuntament de Burjassot

El batlle havia demanat que com a mínim es canviés de lloc · Hi participaran membres del GAV, España 2000 i el PP
El grup ultra España 2000, el GAV i el PP participaran dimarts a les set de la vesprada en una manifestació davant l'ajuntament de Burjassot, coincidint amb el ple municipal. El lema de la convocatòria serà 'No volem un alcalde catalanista', i el promotor és Manuel Latorre, del GAV, identificat el 14 de maig durant l'agressió feixista contra l'acte d'homenatge a Estellés. Latorre fou condemnat fa anys per amenaces i lesions a una militant del Bloc. Doncs bé, la delegació del govern espanyol al País Valencià no pensa prendre cap mesura en relació amb aquesta manifestació.
Això, malgrat la petició que han fet avui el batlle de Burjassot, Jordi Sebastià, i el cap de la policia municipal al sots-delegat del govern espanyol, Luis Santamaría: li han demanat que es modifiqués el lloc de celebració de la manifestació i que d'alguna manera s'assegurés la convivència ciutadana, tenint en compte a més que els grups que convoquen aquestes manifestacions fan venir gent de fora que té una actitud intimidatòria i que fins i tot enregistra la gent que participa en els actes que sabotegen.

Convé recordar també que aquests últims mesos ja hi ha hagut quatre manifestacions ultres, un atac feixista a l'acte de celebració d'Estellés i atacs amb pintades a entitats del poble, com l'associació cultural el Piló.

'Ens han dit que era un cas de drets fonamentals, com el de manifestació, i ja hi estem d'acord, però no volem que es coaccione la gent que vulga anar al ple, que no els facen fotos com va passar l'altre dia en l'acte d'Estellés', ha dit el batlle en declaracions a VilaWeb.
La participació del PP

Un dels fets que considera més greu Sebastià és que la manifestació comptarà amb la participació del regidor del PP a Burjassot, Maxi Fernández.
Fernández, per exemple, es nega a condemnar l'atac feixista d'aquesta setmana. Ha dit a Twitter: 'Van ser feixistes els qui van intentar boicotar un acte del PP de Burjassot a la seva seu amb insults i amenaces? Qui parla d'intolerància?' Fa poc Fernández feia unes declaracions similars arran de la commemoració de l'assassinat de Guillem Agulló: aleshores va defensar el representant de Noves Generacions del PP a Burjassot, que havia justificat l'assassinat d'Agulló i l'havia comparat amb 'una baralla d'armes blanques'.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico