Monsanto, DuPont, Gates, Rockefeller i Bilderbergs: Les llavors i el domini del món per la fam

Monsanto, DuPont, Gates, Rockefeller i Bilderbergs: Les llavors i el domini del món per la fam

"Controla el petroli i controlaràs nacions; controla els aliments i controlaràs pobles" (Henry Kissinger).
Vicky Peláez: A cada cicle històric la potència dominant de torn sempre tracta d'establir el control gairebé absolut d'una regió d'interès geoeconòmic buscant diferents instruments per dirigir tots els aspectes de la supervivència humana. L'arribada de Carlos Menem al poder a Argentina amb la seva agenda neoliberal i la seva ambició de ser acceptat al club dels rics i poderosos del planeta va portar a David Rockefeller a la conclusió d'iniciar els primers experiments amb llavors genèticament modificades a Argentina. Foto: Divendres, 24 de març 1933: "Judea declara la guerra a Alemanya. Boicot als productes alemanys".

En aquesta era globalitzada es tracta ja no del domini d'una regió seleccionada per l'única superpotència existent sinó del planeta sencer. L'ús de la maquinària bèl·lica i dels recursos energètics no ha estat suficient per al control complet de la voluntat dels pobles. Es necessita alguna cosa més i aquest "alguna cosa més" resulta ser el menjar diàri, en el plantejament d'un dels més sinistres globalitzadors, (el financiador amb els Rothschild del sionisme i de l'estat il.legal d'Israel, n. de Sírius) David Rockefeller.

Durant la guerra al Vietnam un altre polític maquiavèl·lic, Henry Kissinger va incorporar la idea de Rockefeller a l'agenda diplomàtica de Washington. El menjar es va convertir en una arma freqüentment més poderosa que les armes de destrucció massiva. També va jugar un paper molt important per dur a terme el cop militar contra el govern legítim de Salvador Allende a Xile el 1973.

Al començament dels anys 1980 els globalitzadors il·luminats (els neoliberals -i vells feixistes- en política) van arribar a la conclusió que el control de l'alimentació caldria començar-lo des de les llavors, i les varietats regionals i nacionals tradicionals per crear simultàniament una o diverses variants de llavors per a cada cultiu universal però controlades per un reduït nombre de transnacionals.

Així, es va iniciar l'època dels Organismes Genèticament Modificats (GMO) basada en la manipulació genètica, i van crear finalment el que l'estudiós i escriptor nord-americà, F. William Engdahl va nomenar al seu llibre "Seeds of Destruction: Hidden Agenda of Genetic Manipulation", "llavors de la destrucció". Mèxic, Brasil, Colòmbia i Argentina van ser seleccionats com a països amb grans recursos per iniciar els primers passos en la implementació de l'agenda del "domini usant aliments".

L'arribada de Carlos Menem al poder a Argentina amb la seva agenda neoliberal i la seva ambició de ser acceptat al club dels rics i poderosos del planeta va portar a David Rockefeller a la conclusió d'iniciar els primers experiments amb llavors genèticament modificades a Argentina.

Les corporacions Monsanto, Cargill Inc, DuPont van decidir transformar l'agricultura argentina (veure gràfic) fent èmfasi en la soja, per això van inventar el pretext del sistema de monocultura agrícola i van dir que aportaria grans dividends al país per l'exportació de soja (amb la que es fabrica tot el tofu d'occident), el que facilitaria el pagament del deute extern d'Argentina que estava ja al límit impagable. Així segons William Engdahl, "des de 1991, abans que la Modificació Genètica (GM) fos acceptada als Estats Units, Argentina es va convertir en un laboratori secret per al desenvolupament dels cultius genèticament modificats i la seva població va ser utilitzada sense el seu coneixement com a "conillets d'Índies".

Per facilitar els experiments amb llavors GM de blat de moro, blat, cotó, gira-sol i soja, el govern de Menem va lliurar 569 grans extensions de terra cultivable a les transnacionals. La Comissió Nacional Assessora sobre Biotecnologia Agropecuària (Conabia) que va ser formada pel control sobre els experiments es reunia secretament i les seves conclusions mai van ser divulgades. I no podia ser d'altra manera perquè els seus membres eren empleats de Monsanto, DuPont, Syngenta, Dow AgroSciences i altres gegants del GMO. Com que els resultats eren molt prometedors, les grans corporacions internacionals, com Seaboard Co, Cargill i Quantum Fund de George Soros van donar inici a la compra precipitada de grans extensions de terra cultivable a Argentina i posteriorment en Brasil, Paraguai, Colòmbia, Mèxic, Guatemala i Uruguai.

En una dècada l'agricultura Argentina va ser transformada radicalment. Si el 1970 la soja es sembrava en 9,500 hectàrees ara la seva superfície de sembra supera els 18 milions d'hectàrees produint més de 35 milions de tones de soja a l'any. Actualment Argentina és el primer productor al món d'oli i farina de soja i el tercer de grans. Alhora el país va deixar de ser tant en el mercat extern com intern proveïdor d'aliments de naturalesa diversificada. Pràcticament el 100% de la soja produïda al país és transgènica i resistent a l'herbicida glifosat i ocupa el 50% de la terra cultivable.

L'impacte de l'ús de 200 milions de litres de glisofat anualment, de les fumigacions, el desmunti, el desplaçament de camperols, la manca d'aliments, les noves malalties, les inundacions i les sequeres són el preu que paga el poble per la "sojalització" de l'agricultura. En el seu llibre "Les llavors de la Destrucció", William Engdahl llança un advertiment al govern d'Argentina: "a aquest pas la terra cultivable del país serà destruïda en uns 50 anys". Però a qui li interessa en aquest món globalitzat i individualitzat el que passarà en el futur?

Mentrestant els guanys de les transnacionals GMO estan creixent desmesuradament juntament amb el control sobre la producció de llavors en el món. Ja posseeixen tecnologia "Terminator" que permet modificació genètica de les plantes per produir llavors estèrils utilitzant un inductor químic anomenat "Traitor" per a "activar" o "desactivar" alguns trets genètics del cultiu i per controlar l'esterilitat de les llavors. A Guatemala, Brasil, Argentina i Mèxic el blat de moro GN RR contaminar el blat de moro original orgànic i el mateix està succeint amb el cotó, l'alfals, el blat, gira-sol i altres cultius. S'estima que actualment els cultius transgènics ocupen el 25% de la terra productiva en el món.

El poder de la Monsanto i altres transnacionals de GMO va arribar fins a Washington convencent al departament d'Estat de ser promotor de l'agenda global de la indústria de biotecnologia. D'acord a l'ONG "Food & Water Watch", el departament d'Estat ha fet conxorxa en governs estrangers per adaptar polítiques i lleis amigables cap a la biotecnologia. Segons cables de Wikileaks, el govern nord-americà va tractar d'influir sobre el tema de la biotecnologia a 113 països del total de 193 membres de les Nacions Unides entre 2004 i 2009. El que tracta de fer Washington és incentivar el consum d'aquests aliments a tot el món amb l'argument fals de combatre la fam i crear condicions per al desenvolupament.

Un altre dels països que s'ha convertit en el paradís per a la indústria transgènica és Mèxic. Allà la Monsanto, Syngenta, Dow Agroscience, Bayer i PHI Mèxic no només estan implantant l'ús de les llavors GM, sinó les mateixes transnacionals ja van prendre sota el seu control la producció i comercialització dels aliments, el que significa la pèrdua de la sobirania alimentària al país. Precisament el que en els anys 1980 va planificar el govern de Ronald Reagan elaborant el pla del domini del món a través dels aliments: "els països que són amics rebran els aliments i se'ls denegarà als que es rebel·len".

En el mateix Estats Units ja va entrar en vigència una clàusula legal que permet a Monsanto, Syngenta, DuPont-Pioneer, Dow, Bayer i Basf estar per dalt del sistema judicial, ignorant les ordres de jutges de suspensió de sembra de cultius transgènics inclusivament per evidències científiques que assenyalen danys a la salut de la població. Actualment Estats Units és el primer productor de la soja al món amb 63 milions de tones mètriques l'any i el 90% d'aquest cultiu és produït amb les llavors GM RR.

La mateixa tendència s'observa amb el blat de moro i alfals fent perillar les plantes orgàniques i les granges familiars amb la sembra de Monsanto GE alfals. No obstant això, segons la conclusió del departament d'Agricultura, als consumidors no els interessa si els aliments orgànics o la llet que consumeixen tinguin o no tinguin components genètics.

Així de simple funciona el sistema modern globalitzat del domini del món a través de l'ús de les "llavors de destrucció". Els "il·luminats" (els plutòcrates i oligarques del Club Bilderberg encapçalats per les monarquies europees) tenen la seva agenda, científics a la seva disposició i els mitjans de comunicació per convertir una mentida en la veritat amb el propòsit de confondre l'opinió pública. Ni els interessa la recent declaració del Fòrum Mundial sobre la Sobirania Alimentària de l'Organització de les Nacions Unides sobre l'Agricultura (FAO) que ha indicat que "la monopolització per unes quantes empreses transnacionals de la tecnologia de creació, d'organismes genèticament modificats (GMO) representa una greu amenaça a la sobirania alimentària dels pobles".

La fi justifica els mitjans. Monsanto, DuPont Pioneer, Dow, Syngenta, Bayer, Basf són simplement un braç del poder global per minar la sobirania dels 193 països del món aprofitant la ignorància i l'individualisme dels seus pobles i la docilitat dels seus governs que creuen que són de l'1% i per l'1%.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión