SEMPRETECA. SL-Taradell-Erre de Vic

SEMPRETECA. SL-Taradell-Erre de Vic

Escrito por Ferran Sala en Pasta
dimecres 6 de març de 2013

Eduard Jiménez, responsable de Desenvolupament de producte i Estratègia de Sempreteca, S.L

Eduard Jiménez, responsable de Desenvolupament de producte i Estratègia de Sempreteca, S.L

top-OK

http://www.extrapernil.com/pastassana/index-es.html

La càrnia Erre de Vic llança ‘Pastassana’ la primera pasta fresca sense gluten

divendres 30 de març de 2012 16:12hVic, | ACN – L’empresa càrnia Erre de Vic ha llançat al mercat el primer producte de pasta fresca sense gluten de l’Estat. ‘Pastassana’ es va començar a comercialitzar el setembre de l’any passat i està dirigit a consumidors celíacs però també al públic en general.
Actualment ja es pot trobar a algunes grans superfícies i botigues “gourmet” de Catalunya, Madrid, Llevant i Andalusia. És el primer producte d’una nova línia de negoci que ha llançat Erre de Vic, empresa amb 60 anys d’experiència en gastronomia de qualitat, a través de la seva filial Sempreteca que ja treballa en dues noves línies de pizzes fresques i ‘snacks’ sense gluten. ‘Pastassana’ ha estat distingida amb el premi Innoval d’Alimentaria 2012.
‘Pastassana’ és el primer producte de Sempreteca, S.L, empresa del grup Erre de Vic, ubicada a Taradell (Osona) i que compta amb dos treballadors. Aquesta es va crear el 2010 amb l’objectiu de buscar nous mercats de productes alimentaris pel grup. Actualment, i només sis mesos després del seu primer llançament, ‘Pastassana’ ja registra un increment en vendes del 20% mensual, mentre continua amb la seva estratègica d’expansió comercial al mercat espanyol.
El primer producte sense gluten del grup compta amb 16 versions de pasta fresca blanca i amb verdures fresques. Es presenta amb safates de dues racions (250 grams) i amb un preu aproximat a botiga d’uns 3,50 euros. Oferir un producte altament competitiu respecte la gamma tradicional de pasta fresca és un dels objectiu de Erre de Vic per aconseguir un “consum generalitzat” del seu producte.
És per això que “oferim un preu lleugerament superior, gairebé sense diferència, però amb un producte de qualitat que combina la gastronomia saludable i l’alimentació equilibrada”, destaca Eduard Jiménez, responsable de Desenvolupament de producte i Estratègia de Sempreteca, S.L. “No és només un producte per a celíacs, sinó que és ideal per a qualsevol família i especialment per a nens i persones grans”, afegeix. En aquest sentit, l’objectiu del grup català és poder instal·lar el seu producte a les línies de pasta fresca de qualsevol supermercat, “al costat dels productes tradicionals de pasta fresca” que hi ha actualment.
A més d’estar en botigues dietètiques i tradicionals vinculades a productes “gourmet”, que és la principal xarxa de distribució que utilitza Erre de Vic pels seus productes carnis cuits, ‘Pastassana’ es comercialitza també a grans superfícies i cadenes de supermercat de proximitat. Actualment ja es pot trobar, a banda de Catalunya, a Madrid, Llevant i properament també a Andalusia, on s’està començant a comercialitzar.
De cara al 2012, Erre de Vic preveu poder comercialitzar també la primera pasta fresca sense gluten del mercat espanyol a les comunitats autònomes del nord, com el País Basc, Navarra i Galícia. També estudia fer el pas a la internacionalització en només dos anys, buscant un forat als mercats de Bèlgica, Suïssa, Alemanya i esporàdicament també França.
Nous productes
Explica Jiménez que la pasta fresca és només el primer producte sense gluten per a un consum generalitzat que ha ideat Sempreteca. La filial del grup de Vic ja està treballant amb la versió de pasta fresca farcida i les pizzes fresques, que creu que podrà començar a comercialitzar abans d’aquest estiu. A banda, l’empresa també està treballant en la creació d’una línia de ‘snak’ pròpia elaborada amb cereals sense gluten, així com una línia per a productes sense gluten i ecològics.
Erre de Vic ha presentat aquest dimarts ‘Pastassana’, un dels productes destacats que es poden trobar en la secció d’innovació alimentària del Saló Internacional d’Alimentació i Begudes, Alimentaria 2012 que se celebra aquests dies a Barcelona. El seu producte ha estat distingit amb un dels premis Innoval d’aquesta edició.
Erre de Vic va ser creada el 1952 i està especialitzada en la fabricació i comercialització de productes cuits. Actualment compta amb una plantilla del voltant d’uns 15 treballadors i l’any passat va facturar 1,5 milions d’euros.
http://www.elter.net/noticia/12380/carnia-erre-vic-llanca-pastassana-primera-pasta-fresca-sense-gluten
756x960-pasta12

SEMPRETECA, SL

Sempreteca es una empresa de Taradell (Barcelona) que apuesta por la innovación, la calidad y la salud a la hora de elaborar sus especialidades: la pasta fresca clásica y la pasta fresca con verduras. Como no contienen gluten, todas las variedades de pasta fresca Sempreteca son también aptas para celíacos.
El objetivo de Sempreteca es ofrecer productos alimentarios destinados a aquellas personas que buscan cuidar su salud a través de la alimentación, sin renunciar a las características organolépticas propias de la alta gastronomía. Los productos Sempreteca están al alcance de un gran número de consumidores, ya que no contienen alérgenos, a excepción del huevo.
http://www.sempreteca.com/es/empresa/1/Empresa

200x200-base_pizza_sempreteca1

Sale al mercado la nueva base de pizza sin gluten Sempreteca

La familia de productos sin gluten Sempreteca ha ampliado este mes de octubre con la salida al mercado de la nueva base de pizza precocida también apto para celíacos.
El producto, que se vende envasado en paquetes de dos unidades, de 175 gramos cada una, se puede condimentar según se prefiera: con salsa de tomate, mozzarella, champiñones, alcachofas, atún, cebolla jamón cocido curado, pavo, quesos varios, etc . Y es que hay una larga lista de combinaciones posibles, que harán que la pizza se adapte al gusto de cada comensal. La base de pizza precocida sin gluten se suma a la línea de pasta fresca Sempreteca, que se comercializa en diferentes modalidades, con o sin verduras, y en varias formas: espaguetis, tallarines, macarrones y espirales
sempreteca_pasta_fresca

Sempreteca asta blanca clásica

Sempreteca pasta fresca blanca clásica es la primera pasta fresca también apta para celíacos, disponible en cuatro variedades: espirales, macarrones rayados, espaguetis y tallarines.
692x692-111

Sempreteca pasta con verduras frescas

Sempreteca pasta fresca con verduras frescas es la primera pasta fresca también apta para celíacos, disponible en cuatro variedades: espirales, macarrones rayados, espaguetis y tallarines.
692x692-sempreteca51

http://www.sempreteca.com/es/empresa/1/Empresa

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión