«Com més feta la carn,menys risc de que tingui agents cancerígens»»
«Com més feta la carn,menys risc de que tingui agents cancerígens»» No és una qüestió de gust, sinó d'espantar el càncer. És el que fa el Harald zur Hausen, premi Nobel de Medicina de 2008 23.05.2013 | 17:47 «Com més feta la carn, menys risc de que tingui agents cancerígens» PACO CERDÀ Molt feta. Així hauria de demanar o cuinar la carn vermella. No és una qüestió de gust, sinó d'espantar el càncer. Tal com sona. Almenys, és el que fa i predica el professor alemany Harald zur Hausen , premi Nobel de Medicina de 2008. Recentment va ingressar com a acadèmic d'honor de la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana i va pronunciar una conferència sobre «La recerca de causes infeccioses del càncer humà». Primer va alertar sobre una dada poc coneguda: en l'actualitat, un 20% dels càncers humans tenen un origen infecciós. I de tota la seva ponència, hi ha un assumpte especialment cridaner: el consum alt de carn vacuna vermella està relacionada am