Paellador vol produir 4 milions de racions de paella anuals i potenciar l’expansió internacional
Paellador vol produir 4 milions de racions de paella anuals i potenciar l’expansió internacional El grup alimentari té una facturació de 12 milions d’euros El grup alimentari Meritem-Paellador encara el segon semestre de l’any amb l'objectiu de guanyar presència internacional i arribar a produir 4 milions de racions de paella . El director general de la companyia- Xavier Herreros , ressalta que volen potenciar la seva presència al centre d'Europa, sobretot a Alemanya, i també al mercat llatinoamericà. De moment, la marca exporta un 15% de la producció. L’empresa d’Igualada (Anoia) va començar la seva expansió internacionals fa uns anys i ara “tenim presència als Estats Units i bona part d'Europa”, concreta Herreros. Així mateix, opina que la companyia té més fàcil la seva expansió per “l'arc mediterrani, ja que és on la paella està més incorporada a la dieta de la gent. A Itàlia, el sud de França o Portugal hi entrem de forma natural”. Per això, creu que els és