Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de maig 27, 2013

Paellador vol produir 4 milions de racions de paella anuals i potenciar l’expansió internacional

Imatge
Paellador vol produir 4 milions de racions de paella anuals i potenciar l’expansió internacional El grup alimentari té una facturació de 12 milions d’euros El grup alimentari Meritem-Paellador encara el segon semestre de l’any amb l'objectiu de guanyar presència internacional i arribar a produir 4 milions de racions de paella . El director general de la companyia- Xavier Herreros , ressalta que volen potenciar la seva presència al centre d'Europa, sobretot a Alemanya, i també al mercat llatinoamericà. De moment, la marca exporta un 15% de la producció. L’empresa d’Igualada (Anoia) va començar la seva expansió internacionals fa uns anys i ara “tenim presència als Estats Units i bona part d'Europa”, concreta Herreros. Així mateix, opina que la companyia té més fàcil la seva expansió per “l'arc mediterrani, ja que és on la paella està més incorporada a la dieta de la gent. A Itàlia, el sud de França o Portugal hi entrem de forma natural”. Per això, creu que els és

IPO-Internacional Pasta Organización

Imatge
WORLD PASTA DAY 2011 PASTA, SFIDA GLOBALE PASTA, A GLOBAL CHALLENGE Nuovi mercati e nuovi consumatori per l’alimento che sta conquistando le tavole del mondo New markets and consumers of the food that is filling people’s tables worldwide Roma, 25 0ttobre 2011 - ore 9,30 Sala del Tempio di Adriano - Piazza di Pietra Una sfida la pasta l’ha già vinta. Appena 13 anni fa, nel Mondo, se ne produceva circa la metà, mentre oggi sono quasi 50 i Paesi che la consumano, ad ogni longitudine e latitudine. E una recente ricerca internazionale ci dice che è l’alimento preferito del nuovo mondo globalizzato. In occasione del World Pasta Day 2011 il convegno "Pasta, sfida globale" ne ricostrusce la storia, cercando di capire il perché antropologico e sociale di questo successo, ma guarda anche al futuro, per comprendere in che modo questo alimento potrà contribuire a portare risposte a un domani dominato dall’incertezza di una nuova e inedita scarsità alimentare,dove l’ac