Per Nadal Escudella amb Galets del fideuer de Calaf i carn d’olla
Per Nadal Escudella amb Galets del fideuer de Calaf i carn d’olla Escudella i carn d’olla al plat. ELS GALETS DE NADAL DEL FIDEUER DE CALAF ELS GALETS DE NADAL DEL FIDEUER DE CALAF Escudella i carn d’olla, pas a pas Un plat típic de Nadal, senzill, honest i molt gustós Ingredients (per a 12 persones): 3/4 de pollastre 1/4 de gallina 1 os de vedella 200g de conill de vedella 1 botifarra blanca cuita 1 botifarra negra 200 g de cansalada viada 1/2 peu de porc 1 tros d’orella 1 os de pernil 1 os d’espinada 1 manat d’herbes patates cigrons col 600 g de galets grans En una olla de deu litres amb aigua freda s’hi van afegint tots els ingredients menys les pilotes, les botifarres, les patates i la col. Per fer 2 ó 3 pilotes: 200 g de carn picada de vedella 200 g de carn picada de porc 2 ous pa ratllat farina all julivert Les pilotes són fetes de carn de vedella i carn de porc a par