Exit espatarran més de 2.000.000 de ciutadans omplen la #ViaLliure11S per la republica Catalana

Exit espatarran més de 2.000.000 de ciutadans omplen la #ViaLliure11S per la republica Catalana        


Més de 2.000.000 de ciutadans omplen la #ViaLliure11S

L’Avinguda Meridiana s’ha omplert de gom a gom i els participants han format un mosaic amb els punters de colors


Barcelona (ACN).- La Via Lliure a la República Catalana s’ha completat a les 17:59h quan el punter gegant ha arribat a l’escenari situat a l’Avinguda Meridiana amb el carrer Pujades, després de recórrer 5,2 quilòmetres. En aquest moment ha començat la interpretació a càrrec del Cor Jove de l’Orfeó Català de la cançó ‘Venim del nord, venim del sud’ i la multitud de participants han aixecat els seus punters creant un gran mosaic amb tots els colors de la República Catalana.



La Via Lliure culminarà amb els parlaments a càrrec dels organitzadors de la manifestació i amb la interpretació musical de la versió de Peret ‘Catalunya té molt poder’.
La Meridiana s’omple d’estelades, il·lusió, festa i crits a favor de la independència

Els manifestants de la Diada segueixen amb una estricte disciplina les instruccions de l’organització
Barcelona (ACN).- Les estelades, els crits a favor de la independència, l’alegria barrejada amb l’emoció, la festa i la reivindicació han estat els símbols i les sensacions que han deixat anar a la Meridiana els manifestants procedents de tots els racons de Catalunya que s’han decidit a participar a la Via Lliure de la Diada per defensar la república catalana. L’ambient distès, familiar, cívic i pacífic, però, no ha estat motiu de distracció perquè els manifestants hagin posat el 100% del seny per seguir amb una estricte disciplina les instruccions de l’organització Ara és l’Hora i construir a la perfecció la gran performance que s’ha dissenyat per projectar arreu del món la reivindicació d’una Catalunya independent.
http://www.directe.cat/noticia/431017/mes-de-2.000.000-de-ciutadans-omplen-la-vialliure11

La Moncloa “astorada”(ACOLLONIDA)  en silencia davant l’evident èxit de la #Vialliure11S

La vicepresidenta ha assegurat en roda de premsa del consell de ministres que és un “acte electoral” de Mas, una clara evidència de com Espanya nega les evidencies

Madrid (ACN).- El govern espanyol no té intenció, de moment, de valorar la participació massiva a la Via Lliure 2015 que ha omplert la Meridiana de Barcelona aquesta Diada. Fonts de La Moncloa es remeten a les manifestacions que la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha fet aquest divendres a la roda de premsa posterior al consell de ministres, on ha assegurat que la Via Lliure és “un acte electoral” del president de la Generalitat, i ha acusat Artur Mas d’utilitzar els recursos “de tots els catalans” per beneficiar els seus interessos en aquesta campanya.
Soraya no contesta i mostra un evident nerviosisme davant el que passa a Catalaunya

A la roda de premsa posterior al consell de ministres Sáenz de Santamaría ha afirmat que la commemoració de la derrota de l’11 de Setembre s’ha convertit en un “acte electoral” i en conversa amb la premsa ha recordat que la Junta Electoral així ho considera a la resolució d’aquest dijous on obliga TVC a “compensar” els partits no independentistes amb el mateix temps que destina a la cobertura de la Via Lliure.
Soraya mostra odi cap a Mas i por al resultat de la Via Catalana
“Al principi de la democràcia l’11-S era una festa dels catalans, després es va convertir en acte reivindicatiu dels interessos de només part dels polítics catalans, i avui un acte electoral entre altres de Mas”, ha sentenciat
http://www.directe.cat/noticia/431029/la-moncloa-astorada-i-en-silencia-davant-levident-exit-de-la-vialliure11s

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico