L’hora del vermut,sifones,gaseosas,café
L’hora del vermut L’hora del vermut Passeig per un costum que revifa amb nous formats, salva locals i és refugi social davant la crisi Bars de sempre… bars de mai més? Xavier Theros Barcelona 6 MAI 2015 – 21:58 CEST El vermut s’ha convertir en la beguda de moda i en un acte de socialització. / consuelo bautista A Catalunya, des de fa molt de temps, fer l’aperitiu és “fer el vermut”, tot establint una associació directa entre la beguda d’herbes macerades i el consum de petites porcions de menjar abans dels àpats. Paradoxalment, un dels signes de la modernitat a casa nostra gira al voltant d’aquest costum que semblava en extinció, i que ha tornat com a proposta d’oci emergent. Es recuperen locals històrics, es valoren les especialitats de cada lloc, es fan rutes i s’organitzen concerts vermut. En els darrers anys, els migdies del diumenge s’han dotat novament de significat, després d’anys en decadencia. L’origen