Passa al contingut principal

Stephen Hawking assegura que ni ell pot explicar la popularitat del racista Trump

Stephen Hawking assegura que ni ell pot explicar la popularitat del racista Trump


CIENTÍFIC

trum

Stephen Hawking assegura que ni ell pot explicar la popularitat de Trump

Carlota Camps
Barcelona. Dimarts, 31 de maig de 2016

Hawking

 11885057_10207547792674141_7135429822226057018_n

El científic Stephen Hawking ha assegurat que ha fracassat en el seu intent d’entendre la popularitat del candidat republicà a la Casa Blanca, Donald Trump. En una entrevista publicada per la cadena britànica ITV, ha assegurat que Trump “és un demagog que sembla apel·lar al mínim denominador comú”, pel que es fa impossible explicar la seva popularitat.


Hawking, considerat el científic més important dels nostres temps, també s’ha referit en l’entrevista al possible Brexit al que s’afronta el Regne Unit. Ho ha fet per convèncer als britànics que volen votar per marxar de la UE el pròxim 23 de juny. El científic assegura que no només és bo quedar-se en el grup dels vint-i-vuit per raons econòmiques i de seguretat, sinó que “pel bé de la ciència també”.

La revista TIME califica a TRUMPde Xenófobo, ultancoservador, contrario a la ética, contrario a los musulmanes e latinoamericanos

“S’han acabat els dies en què podíem valer-nos per nosaltres mateixos, en contra del món” ha assegurat Hawking. Al que ha volgut afegir que “hem de formar part del grup més gran de les nacions, tant per la nostra seguretat com el nostre comerç”. En aquest sentit, Hawking ha recordat que la possibilitat que Londres decideixi sortir de la UE ja ha fet caure la lliura, ja que “els mercats creuen que pot danyar la nostra economia”.

Donald Trump, miembros del KKK y David Duke, ex representante de ese grupo xenófobo y referente de los “supremacistas blancos”.

Pel que fa a un dels arguments més utilitzats pels contraris al Brexit, la immigració, el científic ha assegurat també que hi ha raons en aquest tema per quedar-se a la UE. En primer lloc, per la mobilitat d’estudiants entre el Regne Unit i la UE, però també perquè en l’àmbit científic i d’investigació, Hawking assegura que l’intercanvi de persones permet transferir més ràpidament les habilitats, i aporta noves persones amb idees diferents, gràcies als seus diferents orígens.

En EEUU crece el cáncer del racismo y la  xenofobia



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico