Sr virrey Millo ;6D obren a Catalunya uns 300 ajuntaments, 6 vegades mes que el 12O- malgrat ser festiu i Dia de la Constitució Española

Sr virrey Millo ;6D obren a Catalunya uns 300 ajuntaments, 6 vegades mes que el 12O- malgrat ser festiu i Dia de la Constitució Española

6D obriran uns 300 ajuntaments, 6 vegades mes que el 12O

Resultado de imagen de millo virrey

En poc més d’un mes la massa sobiranista es reivindica al món local

Càrrecs electes del PDECAT, ERC, la CUP i Demòcrates de Catalunya d’almenys 300 ajuntaments adherits a l’AMI treballaran aquest dimarts malgrat ser festiu per la commemoració del Dia de la Constitució, com a mostra de rebuig a la Carta Magna. Això significa multiplicar per 6 els ajuntaments que van treballar pel 12 d’octubre, demostrant que la taca d’oli sobiranista municipal s’expandeix.
alcaldes, batlles, palau de la generalitat
Alcaldes sobiranistes al Palau de la Generalitat (octubre 2015)
Badalona va encendre la metxa
Uns 300 ajuntaments del Principat obriran demà festiu i ho faran després de la polèmica que va protagonitzar l’Ajuntament de Badalona el 12 d’octubre, Dia de la Hispanitat: la Delegació del Govern a Catalunya, llavors liderada per Llanos de Luna, va portar als tribunals la intenció del consistori d’obrir simbòlicament les seves portes i el jutge va instar a tancar-les.
Sota unes premisses de l’AMI, els partits sobiranistes han convocat diferents maneres de protestar demà i aniran a treballar. Ho faran càrrecs electes del PDECAT, ERC, CUP i Demòcrates. Si el 12 d’octubre els ajuntaments insubmisos foren 45, ara seran uns 300, sis vegades més.
L’unionisme punxarà
Cal recordat que SCC celebrarà una festa familiar i simbòlica a partir de les 12.30 a Badalona,mentre que Espanya i Catalans ha organitzat una manifestació que sortirà a les 11 hores de la plaça Urquinaona de Barcelona, baixarà per Via Laietana i culminarà a la plaça Sant Jaume.
http://www.directe.cat/noticia/554538/dema-6d-obriran-uns-300-ajuntaments-6-vegades-mes-que-el-12o

Una multitud d’ajuntaments posen en escac Enric Millo i la fiscalia

Centenars de càrrecs electes treballen, tot i que ERC i CUP de Mataró denuncien que no ho poden fer al consistori

Com estava previst, una multitud d’ajuntaments catalans han obert aquest matí les seves portes al públic, tot desafiant el Dia de la Constitució, oficialment festiu a Catalunya, tal com ja estan fent notar alguns alcaldes i càrrecs electes a través de Twitter. Amb aquest gest, els consistoris posen contra l’espasa i la paret el nou delegat del govern espanyol, Enric Millo, i també a la fiscalia. 

Seguirà Millo els passos de Llanos de Luna i la fiscalia? 
La predecessora de Millo, María de los Llanos de Luna, va impulsar 60 requeriments a ajuntaments per haver obert el 12 d’octubre –encara que fos només amb càrrecs electes— i ell haurà de decidir si continua amb aquesta tònica. A més, la fiscalia provincial de Barcelona va obrir una investigació contra els sis regidors de l’Ajuntament de Badalona que van obrir el Dia de la Hispanitat, cosa que els va portar dues setmanes després a declarar davant del jutge i ara esperaran resolució.
La CUP i ERC de Mataró denuncien que l’alcalde els ha barrat el pas per entrar a l’Ajuntament
Entre els consistoris que han confirmat la seva obertura avui hi ha Girona, Molins de Rei, Prats del Lluçanès, Vilanova del Vallès, Deltebre, Palamós o els municipis governats per la CUP, com ara Celrà. De fet, el poble gironí canvia aquest migdia el nom de la plaça Constitució pel de la poetessa Maria Mercè Marçal. A més, hi ha regidors i alcaldes que, tot i no obrir les portes al públic, també han fet notar a Twitter que estan treballant. Amb tot, la CUP i ERC de Mataró ha anunciat que “l’alcalde” no els ha deixat als seus regidors accedir al despatx del grup municipal
http://www.directe.cat/noticia/554577/una-multitud-dajuntaments-posen-en-escac-enric-millo-i-la-fiscalia
   

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión