Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: d’abril 16, 2016

La Xina aposta per la inversió a Catalunya com a porta d’entrada a Europa

Imatge
La Xina aposta per la inversió a Catalunya com a porta d’entrada a Europa          La Xina aposta per la inversió a Catalunya com a porta d’entrada a Europa El Principat ocupa més del 30% de les inversions del gegant asiàtic a l’Estat Guifré Jordan @enGuifre – Catalunya és un territori clau per les inversions d’empreses xineses a Europa i fins i tot a Àfrica i Llatinoamèrica . És una de les conclusions que s’extreuen de l’ informe ‘Inversió xinesa a Europa 2015’ elaborat per la professora d’ESADE Ivana Casaburi i presentat aquest matí a l’escola de negocis de Barcelona. Una de les dades que fan pensar en la importància del Principat pel gegant asiàtic és que el 2015 va ocupar més del 30% del total d’inversions xineses a l’Estat, mentre que el 26% de les exportacions espanyoles al país més poblat del món són catalanes. El Port de Barcelona, clau per obrir portes a Europa, Orient Mitjà, Àfrica i Llatinoamèrica L’informe també destaca la xarxa de con

Nestlé, 150 años de negocios con la nutrición

Imatge
Nestlé, 150 años de negocios con la nutrición          Nestlé, 150 años comprometida con la nutrición de Llobregat, ene 28, 2016 En el origen de la compañía está Henri Nestlé, nacido en la ciudad alemana de Frankfurt el 10 de agosto de 1814. Con 29 años se trasladó a Suiza y se instaló como comerciante en la pequeña localidad de Vevey. Emprendedor y apasionado por la investigación, Henri Nestlé comenzó a preocuparse por elaborar un producto alimenticio que ayudara a combatir la altísima mortalidad infantil de la época: en Suiza, uno de cada cinco niños fallecía antes de cumplir el primer año de edad . Después de muchas pruebas, consiguió una fórmula compuesta de leche, azúcar y harina de trigo, a la que bautizó como Harina Lacteada. En 1866, un médico amigo de Nestlé puso en sus manos un recién nacido prematuro que rechazaba la leche de su madre y cualquier otro alimento. El pequeño aceptó de buen grado la papilla que se le ofrecía y meses después se