Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de juny 26, 2016

Jaume Barberà anuncia que el fan fora de TV3-acomiadat perquè té més de seixanta-un any

Imatge
Jaume Barberà anuncia que el fan fora de TV3-perquè té més de seixanta-un any Jaume Barberà anuncia que el fan fora de TV3 Diu que se sent dolgut pel ‘fet execrable’ de ser acomiadat perquè té més de seixanta-un any   El periodista Jaume Barberà, presentador del programa ‘Retrats’, al 33, ha anunciat avui que l’acomiadaven de Televisió de Catalunya. Ho ha dit a RAC-1, on ha explicat que la decisió es basava ‘en un fet biològic […]: no hi pot haver treballadors de més de seixanta-un any, i jo sóc un dels inclosos en aquest procés d’acomiadament col·lectiu’. Diu que se sent dolgut i que el motiu de l’acomiadament ‘és totalment execrable’. El 31 de juliol deixarà la cadena, després de més de trenta anys. Barberà ha afegit que, tot i anar-se’n de TV3, no té pas intenció ‘d’abandonar l’ofici de periodista ni de morir professionalment’. http://www.vilaweb.cat/noticies/jaume-barbera-anuncia-que-el-fan-fora-de-tv3/ Jaume Barberà deixarà TV3 el 31 de juliol El periodi

Tutti Pasta designa a César Zurbano como director internacional

Imatge
Tutti Pasta designa a César Zurbano como director internacional Alimarket Alimentación 16/06/2016   TUTTI PASTA es la empresa número 1 en España de platos ultracongelados de pasta con salsa, y un referente en la elaboración de platos preparados de quinta generación César Zurbano Fernández de Legaria se ha incorporado a la fabricante de platos preparados ultracongelados Tutti Pasta para liderar los proyectos de colaboración que la compañía desarrolla actualmente en los mercados exteriores . César Zurbano, ingeniero agrónomo de formación, ha trabajado en el ámbito de la exportación desde los inicios de su carrera profesional. Durante diez años como export manager de Uprena y, posteriormente, como consultor internacional, siempre en la esfera de las empresas agroalimentarias, de la que es un experto conocedor. Asimismo ha cultivado su faceta emprendedora como socio fundador del Gastrobar “Puturru de Foie”, en el Mercado de San Antón de Madrid. Tutti Pasta tiene en

Pasta italiana elaborada con grano duro italiano 100% las 30 marcas más vendidas

Imatge
Pasta italiana elaborada con grano duro italiano 100% las 30 marcas más vendidas Pasta italiana 100%, ogni piatto costa 10 centesimi in più. L’elenco delle 30 marche più vendute. Inviate altre segnalazioni Pochi pastifici propongono pasta fatta con semola 100% italiana L’articolo sulla pasta italiana ha creato un vivace dibattito tra i lettori e in molti ci hanno accusato di non valorizzare a sufficienza il prodotto italiano (leggi articolo ). “Sembra che il grano di qualità – scrive Luca – si trovi soprattutto all’estero e che la scelta di importare grano da altri paesi sia una scelta giudiziosa, da parte delle grandi aziende produttrici italiane, fatta soprattutto per poter offrire ai consumatori la miglior qualità di pasta possibile. Non è affatto così  la semola prodotta in Italia è di altissima qualità, in alcuni casi superiore a quella canadese, figuriamoci a quella ucraina”. I supermercati dovrebbero favorire la pasta italiana Gianni , un altro lettore fa