"Civil and Fundamental Rights in the EU: the Catalan case"associació d'afectats de l'1-O, convidada al Parlament Europe

Política doble fletxa

Una associació d'afectats de l'1-O, convidada al Parlament Europeu

Participaran a la conferència "Civil and Fundamental Rights in the EU: the Catalan case"

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant
Redacció| L’Associació d’Afectats 1-O -constituida avui mateix a Dosrius (el Maresme)- ha estat convidada al Parlament Europeu el proper 1 de febrer, quan participaran a la conferència "Civil and Fundamental Rights in the EU: the Catalan case". 

 
                                 

             
L'acte, impulsat pel grup parlamentari dels Verds (The Greens/european Free Alliance), se centrarà en els fets de l'1 d'octubre a Catalunya. Hi aniran la presidenta de l'associació, Virgínia Martínez, i altres testimonis i experts, com el director del documental sobre l'1-O, Lluís Arcarazo, l'expert independent de l'ONU, Alfred de Zayas, un observador internacional durant el referèndum o la víctima de la policia espanyola que va perdre un ull per una pilota de goma, Roger Español.

Els afectats de l'1-O pretenen defensar el dret de vot, de reunió i de manifestació pacífica a través de quatre grans objectius: que hi hagi responsabilitats polítiques per la brutalitat policial (davant la negativa del Congrés de Diputats d'investigar-ho), que tots els afectats comptin amb assessorament legal i possibilitar una investigació dels fets, difondre les imatges de l'1-O -sobretot, en l’àmbit de la Unió Europea- i oferir suport psicoterapèutic a totes les víctimes.

Es preveu que es presenti el projecte amb una gira arreu del territorio.
Font. directe.cat

  
 
 
 
 
 





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico