Tres veïns de Balsareny, agredits per membres d'una manifestació ultra.Agressió violenta d'un espanyolista a Pineda de Mar

Tres veïns de Balsareny, agredits per membres d'una manifestació ultra

Els fets van tenir lloc un cop la marxa ja s'havia dissolt i havia marxat l'ampli dispositiu policial
AddThis Sharing Buttons

Manifestació ultra
Manifestació ultra | ACN

La manifestació ultraespanyolista de Balsareny d'aquest dissabte al vespre va acabar amb una agressió a un bar del poble. Segons ha avançat el diari Regió7 i ha confirmat l'alcalde de la població, Isidre Viu, a l'ACN, un cop la marxa ja s'havia dissolt un grup de persones que havia participat a la manifestació van increpar tres persones que es trobaven a l'exterior d'un bar del poble, entre els quals els propietaris del local. Segons el relat del batlle, els presumptes agressors "sense solta ni volta van fer un cop de puny a un dels veïns, a un altre li van propinar cops amb el pal d'una bandera i a l'altra persona li van fer una plantofada".
El batlle ha explicat que un dels agredits va anar a Urgències i va presentar una denúncia, mentre que els altres dos agredits estan estudiant si presentar la denúncia aquest diumenge. Els Mossos d'Esquadra han confirmat que van rebre la denúncia d'aquesta única persona per lesions greus i amenaces. Durant la manifestació, convocada per la plataforma 'Por España me atrevo', no va haver-hi cap incident, tot i que va estar custodiada per un ampli dispositiu policial. Fins a sis furgons dels Mossos van apropar-se fins a Balsareny amb motiu de la marxa.

El batlle de Balsareny ha denunciat que es tracta d'una situació "intolerable" i diu que els manifestants són "gent violenta i que anaven a caçar". "És molt greu que en una societat avançada com la nostra no puguem fer res més que amagar-nos davant de persones com aquestes", ha lamentat Viu, que creu que els manifestants "només buscaven que hi hagués una confrontació".

http://elmon.cat/successos/tres-veins-balsareny-agredits-membres-duna-manifestacio-ultra


 Agressió violenta d'un espanyolista a Pineda de Mar

Ha insultat i colpejat un home que gravava com arrencava llaços grocs. "Maricón, judío de mierda", li ha dit
AddThis Sharing Buttons


Nova agressió espanyolista, aquesta vegada, amb insults i cops contra un ciclista que participava en una marxa pacífica per l'alliberament dels presos polítics a Pineda de Mar. L'home, en veure que estava essent gravat, ha elevat el to dels seus insults. "Yo no te grabo cuando vas a follar con maricones, verdad? Porque ya se ve que eres maricón", i també ha parlat de "judíos de mierda", i ha continuat amenaçant el ciutadà, que ha pujat el vídeo a Twitter, empentant-lo i recordant-li que "esto es España". Al vídeo es pot veure la cara de l'agressor, que duu una bandera d'Espanya a la jaqueta i un llaç groc arrencat a les mans.

http://elmon.cat/politica/video-agressio-violenta-dun-espanyolista-pineda-mar


Els ultres criden a defensar un bagenc condemnat per robar 45 quilos de droga als narcos

L'espanyolista Raúl Macià, que l'ultradreta defineix com a «pres polític», és en realitat a la presó per participar en un robatori a punta de pistola, segons la sentència a la qual ha tingut accés Regió7

15.02.2018 | 21:02
Una plataforma ultraespanyolista ha convocat per a dissabte a Balsareny una manifestació de suport a Raúl Macià Pastor, un simpatitzant del partit d'extrema dreta Vox que ha reingressat a la presó de Lledoners després d'haver delinquit mentre estava en llibertat condicional. Tot i que l'ultradreta el considera un «pres polític», en realitat Macià està complint encara una condemna de gairebé nou anys per haver participat d'un assalt, a punta de pistola, contra dos narcotraficants, a qui van robar 45 quilos de droga i 15.000 euros.
Macià va ingressar a presó per aquest cas el febrer del 2009 i va rebre dos anys després la sentència condemnatòria, a la qual ha tingut accés Regió7. La pena inicial de l'Audiència de Barcelona va ser de 9 anys i 9 mesos de presó, per un delicte de robatori amb violència en casa habitada i per un delicte contra la salut pública. Posteriorment, el Tribunal Suprem va rebaixar lleugerament la pena de Macià (en 1 any) i la va establir en 8 anys i 9 mesos de presó, tot confirmant íntegrament els fets provats per l'Audiència.
Els fets van tenir lloc el 4 de febrer del 2009. Aquell dia, Macià, que anava encaputxat, i quatre homes més van anar al pis de dos narcotraficants, a l'Hospitalet, tot fent-se passar per policies. Allà, els van lligar, els van amenaçar amb una pistola simulada (que no portava Macià) i els van robar 44 quilos de marihuana, un quilo de cocaïna, 15.000 euros en efectiu i diversos ordinadors i joies. Quan tornaven cap a Manresa en cotxe (que conduïa Macià), van ser aturats a Martorell per un control dels Mossos, que van descobrir tota la mercaderia al vehicle.
Raúl Macià va ser detingut i empresonat dos dies després. Ara fa dos anys, la junta de tractament de la presó de Lledoners li va concedir el tercer grau. Un cop en llibertat condicional, Macià es va començar a fer popular a la xarxa per retirar estelades de la via pública i penjar banderes espanyoles. Durant el darrer any, però, ha comès un delicte, pel qual ja ha estat condemnat, i ha rebut una denúncia policial per uns altres fets. Per aquest motiu, l´octubre passat, l´autoritat penitencària va revocar-li el tercer grau i va reenviar-lo de nou a la presó de Lledoners.
En concret, el fet delictiu pel qual ha estat condemnat va tenir lloc el gener del 2017, quan Macià va arrencar el rètol d'entrada de Sallent, de titularitat municipal, que duia la inscripció «Municipi per a la independència». Per aquests fets, fa dos mesos, el Jutjat Penal 2 de Manresa va condemnar-lo, per un delicte de danys, a pagar 720 euros de multa i a indemnitzar l´Ajuntament en 652 euros. Macià, que va reconèixer els fets davant de la jutge, havia estat identificat per la Policia Local, gràcies a un vídeo viral on se´l veia cometent l´acció.
A més, el setembre, els Mossos van denunciar Macià per intentar impedir el legítim dret de manifestació dels participants a la Marxa de Torxes de Balsareny. Macià, segons els Mossos i diversos testimonis, formava part d'un grup de quinze persones que es van presentar a la plaça de la Mel per increpar els organitzadors i intentar impedir l'acte. Un altre home va ser denunciat pels Mossos per tenir una arma prohibida.
Aquests fets estan sent investigats pel Jutjat d´Instrucció 7 de Manresa, ja que, posteriorment, Macià va denunciar els Mossos, per suposada falsa denúncia. La jutge ha d´investigar ara les dues denúncies creuades i, per aquest motiu, a banda d´imputar Macià, també ha citat a declarar com a investigats tres mossos, segons ha confirmat a aquest diari la defensa de l´ultra balsarenyenc.

http://www.regio7.cat/fet-divers/2018/02/13/ultres-protestaran-balsareny-favor-dun/459870.html

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión