Passa al contingut principal

El cantant Morrissey projecta als seus concerts imatges de la violència de la policia espanyola l’1-O

Els seguidors del cantant britànic Morrissey que han assistit als concerts de la ronda del seu últim disc, als Estats Units i al Regne Unit, han pogut veure imatges de la brutalitat de la policia espanyola contra els catalans en el referèndum del primer d’octubre. Morrissey projecta a l’escenari un vídeo amb aquestes imatges durant la interpretació de ‘Who will protect us from the police’ (‘Qui ens protegirà de la policia’).
Vegeu-ho, per exemple, en aquest concert recent de Leeds:
I en aquest altre al Madison Square Garden de Nova York el 2 de desembre proppassat:
Morrissey s’ha solidaritzat amb els catalans arran de la repressió espanyola contra el referèndum. L’endemà de l’1-O, va cantar ‘allibereu Catalunya d’Espanya, allibereu els braus d’Espanya, allibereu tothom d’Espanya’; dou en una emissió en directe al programa de concerts ‘6 Music Live’, de la ràdio de la BBC.
La ronda de concerts de Morrissey als EUA ha passat per Portland, Seattle, San Francisco, Paso Robles, Los Angeles, Tempe, Salt Lake City, Denver, Saint Louis, Chicago, Detroit, Washington DC, New York, Philadelphia i Boston. A Escòcia, a Aberdeen i Glasgow; a la capital d’Irlanda, Dublín; i a Anglaterra, a Newcastle, Leeds, Birmingham, Brighton i Londres.
https://www.vilaweb.cat/noticies/el-cantant-morrissey-projecta-als-seus-concerts-imatges-de-la-violencia-de-la-policia-espanyola-l1-o/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión