El principal diari suec Aftonbladet titlla Espanya d'Estat "autoritari" en un duríssim article

El principal diari suec titlla Espanya d'Estat "autoritari" en un duríssim article

El Nacional
Foto: Sergi Alcàzar
Barcelona. Dimarts, 20 de març de 2018
Resultado de imagen de El principal diari suec titlla Espanya d'Estat "autoritari" en un duríssim article
El principal diari suec i rotatiu amb més difusió d'Escandinàvia,Aftonbladet (El full de la tarda) ha qualificat Espanya d'Estat autoritari en un duríssim article en el qual es refereix a la repressió el referèndum català de l'1 d'octubre.  
L'articulista explica el cas de la persecució de la tuitera Cassandra Vera per una broma sobre l'assassinat del franquista Luis Carrero Blanco i apunta que Espanya és una democràcia des del 1978 però té problemes de salut clars 44 anys després. Cita els casos de les actuacions dels tribunals contra periodistes, artistes, músics i titellaires, i de l'anomenada llei mordassa.
Imagen relacionada
L'article recorda que Espanya és la principal destinació turística per als suecs després de Finlàndia i reflexiona sobre el fet que fins a la tardor passada, amb el referèndum català, i la seva repressió amb "violència física", "Europa no es va despertar" sobre la situació.
També recorda la patacada de la justícia espanyola al Tribunal Europeu de Drets Humans d'Estrasburg sobre la crema de fotos del Rei, en què l'Estat ha estat condemnat per violar la llibertat d'expressió. 
Imagen relacionada
"El problema és que sigui Suècia o la UE semblen estar especialment interessades a no veure el que està passant a Espanya: convertir-se en un Estat autoritari on la llibertat d'expressió es tracta com un assumpte local", lamenta l'articulista.     

https://www.elnacional.cat/ca/politica/diari-suec-espanya-estat-autoritari_249909_102.html

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión