El propietari de Mediapro, Jaume Roures:ha titllat de "Els informes de la Guàrdia Civil són ridículs"

Resultado de imagen de jaume roures

LLIBERTATS

Roures: "Els informes de la Guàrdia Civil són ridículs"

Maria Macià
Barcelona. Diumenge, 11 de març de 2018
El propietari de Mediapro, Jaume Roures, ha titllat de "ridículs" els informes de la Guàrdia Civil en què es basen investigacions sobre polítics, mitjans de comunicació i empreses catalanes amb presumptes vinculacions amb l'1-O. "Aquell dia van quedar en ridícul i ara han de demostrar que hi ha uns culpables", ha criticat aquest dissabte al vespre. "Algú ho ha de pagar". 
En una entrevista al FAQS de TV3, ha ironitzat sobre les escoltes de la Guàrdia Civil on hi ha referències a "l'avi" i "el senyor" que, segons les interpretacions de la mateixa policia, farien referència a ell. "Em preocupa que es pugui investigar i incriminar a la gent sense cap base, només perquè hi ha un conflicte", ha dit.
Pel que fa les investigacions d'Hisenda sobre la seva companyia, Roures les ha assenyalat com "investigacions prospectives" a noms seleccionats, en el seu cas perquè fan "documentals que molesten" -en referència a 'Les clavegueres d'Interior'- i per l'organització del centre de premsa de l'1-O. "Ens investiguen perquè pensem diferent del que s'ha de pensar", ha sentenciat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico