Finlàndia demana al jutge del Suprem Pablo Llarena que enviï l’euroordre en anglès,aixís el president de la Generalitat de Catalunya Carles Puigdemont si vol, pot agafar el vol previst i tornar a Brussel·les.

Finlàndia demana a Llarena que enviï l’euroordre en anglès

Segons fonts del mateix parlament finlandès, l’euroordre enviada pel jutge del Suprem Pablo Llarena demanant l’extradició de Carles Puigdemont, que aquests dies es troba a Finlàndia, està escrita en castellà. Normalment, quan s’envia una euroordre, s’ha de fer en l’idioma del país que l’ha de rebre –en aquest cas, el finès–, o en el seu defecte, en un idioma acordat, com l’anglès.
En aquest cas, ha estat enviada en castellà, sense haver estat traduïda, i per tant han demanat a la Fiscalia i al Suprem que la tradueixin si volen que se la llegeixin. Ara la cosa esta, per tant, en mans dels traductors.
Des de l’entorn de Puigdemont es deia que si les autoritats finlandeses el demanen, ell hi col·laborarà, però aquest dissabte a la tarda té previst tornar a Bèlgica. Una altra cosa és que ell es vulgui esperar i fer el gest de lliurar-se a la policia finlandesa dient “no tinc res a amagar”. El fet és que, si vol, pot agafar el vol previst i tornar a Brussel·les.
http://www.rac1.cat/info-rac1/20180324/441900506121/finlandia-demana-a-llarena-que-envii-leuroordre-en-angles.html?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=elmonarac1

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico