Passa al contingut principal

Jaime Vizern,un dels individus que van intentar entrar a la Casa de la República de Waterloo és un conegut dirigent ultra del Bages


Un dels individus que van intentar entrar ahir a la tarda disfressat de guàrdia civil a la Casa de la República de Waterloo és un conegut dirigent de l’extrema dreta del Bages. Es diu Jaime Vizern i ahir al seu compte de Facebook presumia amb unes fotografies de ser al davant de la seu de les oficines del govern legítim i residència de Carles Puigdemont, bo i sabent que aquests dies el president no és pas a Bèlgica, sinó a Suïssa.
Després, ell i el seu acompanyant van ser identificats per la policia belga quan intentaven entrar a la casa.

La policia belga identifica dos individus que intentaven entrar a la Casa de la República de Waterloo.

Jaime Vizern és president de la plataforma ultra Democracia y Unidad Española, i ja havia anunciat que tenia la intenció d’anar a Waterloo i fer un número davant la Casa de la República disfressat de guàrdia civil.
Ho anunciava a Twitter l’anomenada plataforma Tabarnia, que diumenge es manifestava a Barcelona al costat de Ciutadans, PSC i PP.



Una delegación tabarnesa ha salido rumbo a Waterloo, son miembros de D.U.E., una de las docenas de asociaciones que como @Bcnisnotcat_ formamos @CPTabarnia (la real, de gente de la calle, sin subvenciones). Van a tratar de montar un poblado tabarnés junto Puigdemont! 🤣

Vizern va ser identificat el mes de gener proppassat pels Mossos d’Esquadra, juntament amb dos individus més, quan intentaven arrencar llaços grocs de la plaça de Crist Rei de Manresa.



Un grup d'uns 50 espanyolistes ultres arrenquen llaços grocs a Vilassar de Mar. Porten a terme l'acció encaputxats i intimiden els que els amonesten per arrencar llaços i estelades

També fou ell qui va organitzar una manifestació ultra a Manresa, convocada per la Hermandad Hermanos Cruzados, el mes de novembre passat.
Aquesta organització convocà una altra manifestació ultra, el 12 d’octubre a Manresa, en què es van fer salutacions feixistes i que va acabar amb un home agredit, un veí de Castellgalí de cinquanta-sis anys.
Alguns membres d’aquesta organització van formar el grup que el setembre del 2015 va atacar amb fustes i armes blanques el centre de menors l’Estrep, de Sant Salvador de Guardiola. Acusaven els interns d’haver comès robatoris. Hi va haver tres detinguts, per desordres públics i incitació a l’odi per motiu d’origen.
https://www.vilaweb.cat/noticies/un-dels-individus-que-va-intentar-entrar-a-la-casa-de-la-republica-de-waterloo-es-un-conegut-dirigent-ultra-del-bages/


Tenim l’extrema dreta marginal i extraparlametària de Vox marcant el ritme judicial de tot un Estat. Recordeu-ho quan els cínics diguin que la ultradreta a Espanya no existeix.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión