Passa al contingut principal

Javier Tebas,president de la Lliga Española,antic membre del partit d'extrema dreta Fuerza Nueva,a favor de la sanció a Guardiola pel llaç groc"

Resultado de imagen de Tebas: "Estic a favor de la sanció a Guardiola pel llaç groc"

PRESOS POLÍTICOS

Tebas: "Estic a favor de la sanció a Guardiola pel llaç groc"


El Nacional
Foto: Efe
Barcelona. Divendres, 2 de març de 201
Tebas, antic membre del partit d'extrema dreta Fuerza Nueva, ha assegurat aquest divendres al 'Web Sport Congress' de Barcelona que dona suport a l'expedient que el màxim organisme del futbol anglès ha obert contra l'entrenador del Manchester City. "Estic a favor de la sanció i no m'estranya que el meu amic Laporta estigui en contra". 
No és la primera vegada que el màxim responsable de la Lliga espanyola de futbol es pronuncia públicament sobre la particular situació de Guardiola a Anglaterra. Tebas ja va acusar el tècnic català de mentider pel sol fet de lluir el distintiu groc a la jaqueta: "Hem d'evitar temes polítics al futbol. Per a mi és un tema legal més que polític. És un tema jurídic i s'està dient que a Espanya s'està manipulant la justícia. Això no es veritat". 
Guardiola té fins a les 18.00 hores del pròxim dilluns 5 de març per respondre a les acusacions de la Federació Anglesa, que assenyala el llaç groc com un "missatge polític" que vulnera les normatives d'equipaments i publicitat de les seves competicions. El mateix entrenador ja va reconèixer que enviarà "una carta" per explicar la seva posició.
https://www.elnacional.cat/ca/esports/tebas-guardiola-llac-groc_244485_102.html

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico