Allau de retrets a Rivera per culpabilitzar 9 mestres catalans

Resultado de imagen de Allau de retrets a Rivera per culpabilitzar 9 mestres catalans

Allau de retrets a Rivera per culpabilitzar 9 mestres catalans

El Nacional
Foto: EFE
Barcelona. Diumenge, 29 d'abril de 2018
Les xarxes s'han omplert de retrets cap al líder de Ciutadans, Albert Rivera, per culpabilitzar nou mestres catalans. Rivera ha compartit les imatges dels professors investigats per la fiscalia per "delictes d'odi" per, presumptament, "assenyalar públicament" fills de guàrdies civils després de la repressió policial de l'1-O.
Albano-Dante Fachin ha acusat al líder de Ciutadans d'"escalfar, assenyalar i crear odi". A més, ha lamentat que l'Ibex i certa part dels que es consideren "esquerra" comprin aquest relat.


Es passen el dia denunciant "fractura", acusant a la resta de "violents", es presenten com els que volen "unir la societat"... L'única proposta que tenen és esclafar l'altre. Assenyalar i crear odi. L'IBEX i certa "esquerra" compran el relat.
L'economista Sala-i-Martin també s'ha sumat als retrets i ha afirmat que, si realment respectessin l'estat de dret, "abraçarien la presumpció d'innocència". "Els neo-franquistes 'saben' que tot sobiranista, per ser-ho, és culpable de qualsevol acusació, sigui o no veraç, i ha de ser perseguit", ha ironitzat.


Si respetaran el estado de derecho, abrazarían la presunción de inocencia. Pero no. Los neo-franquistas "saben" que todo soberanista, por serlo, es culpable de cualquier acusación, sea o no veraz, y debe ser perseguido. Y quien no los persige es cómplice.
Sala-i-Martin ha fet una altra piulada recordant que Rivera "es va queixar de les pintades a la botiga dels seus pares perquè els assenyalava" i l'acusa de fer el mateix amb els professors. "Per què publica ara fotos de professors innocents davant milions de seguidors a Twitter?", s'ha preguntat l'economista.
Rivera se quejó de las pintadas en la tienda de sus padres porque se les “señalaba”. Y tenía razón. Ahora bien, siendo así ¿por qué publica ahora fotos de maestros inocentes ante millones de seguidores en Twitter? ¿Cómo es posible que tenga tanta hipocresía y tanta bajeza moral?

L'exconseller d'Ensenyament Ernest Maragall ha respost a Rivera al·legant que "la covardia és assenyalar falsament a docents dignes que tractaven de gestionar, des del respecte per alumnes i famílies, les contradiccions de la situació viscuda". 
Covardia és assenyalar falsament a docents dignes que tractaven de gestionar, des del respecte per alumnes i families, les contradiccions que la situació viscuda imposava
L’únic a denunciar és la violència de les forces de seguretat sobre ciutadans pacífics que només volien votar https://twitter.com/albert_rivera/status/990532056361914368 
L'exlíder de la CUP, Antionio Baños, ha optat per la ironia davant les paraules de Rivera. "Vaja amb els que no assenyaleu..", ha piulat.
L'economista i exdiputat Germà Bel també ha criticat amb duresa les acusacions del líder taronja. "Aquí Albert Rivera, en plan falangista en la Llengua de les Papallones", ha sentenciat. A més, Bel ha afegit que a Espanya li està arribant el que s'ha guanyat a pols.
El periodista Toni Soler ha criticat que Rivera sempre "defensi els de la porra" i ha afirmat que mai pensa deixar de denunciar la repressió.
Defensant els de la porra, com sempre. No falles mai. Hauràs d’assenyalar-me a mi també, pq no penso deixar de denunciar la repressió. https://twitter.com/albert_rivera/status/990532056361914368 
Davant les paraules de Rivera, l'advocada Erika Casajoana ha volgut advertir a l'Aliança de liberals i demòcrates per Europa (ALDE) del que fan els seus "companys liberals". "Els partits de dretes espanyols competeixen per veure qui incita més a l'odi. Si us plau, actueu urgentment", ha reclamat.


Dear @ALDEgroup: Your "liberal" partner @CiudadanosCs's leader identifies 9 Catalan teachers who mentioned Spanish police violence in class. accuses M. Rajoy of "cowardice". Spain's right-wing parties compete on who incites more anti-Catalan hatred. Please act urgently!
L'actriu Sílvia Bel ha criticat que "als independentistes se'ls venci amb hòsties i amb mentides i no amb diàleg, política i urnes".
D'altra banda, l'escriptor Marius Serra ha acusat Rivera d'assenyalar amb "voluntat de deixar ferida" i de "fer el que denuncia".  "És el tret distintiu de la teva manera de fer política des del primer moment", ha assegurat.
Tu, Rivera, sí que assenyales de manera infame. Assenyales i senyales, amb una clara voluntat de deixar ferida. Senyalar i assenyalar. Fas sempre el que denuncies. És el tret distintiu de la teva manera de fer política des del primer moment. https://twitter.com/albert_rivera/status/990532056361914368 
El dirigent de Podemos Juan Carlos Monedero ha afirmat que "assenyalar la gent" com ho fa Rivera és ser "mala gent", i ha afegit que si això es fa per guanyar vots, a més, és de ser una persona "despreciable". "Fas por", ha sentenciat.


Mira @Albert_Rivera: esto de señalar a gente para que la linchen es de ser mala gente. Que lo hagas para ganar votos te convierte en alguien despreciable. Si han hecho algo mal, a los jueces. Lincharlos es medieval. Das miedo.
L'alpinista Ferran Latorre ha recordat que La Falange "també apuntava i assenyalava amb acusacions falses". Tanmateix, ha indicat una gran diferència: "Abans els fussilaveu directament. Alguna cosa hem guanyat".
El sociòleg Salvador Cardús s'ha sumat a les crítiques i ha afirmat que "n'hi ha que no necessiten judicis: passen directament al linxament". 
Per la seva banda, el politòleg Ramon Cotarelo ha felicitat Rivera, irònicament: "Ben fet, amic Rivera. S'ha de netejar Espanya de rojos. Aquests, a més de catalans, són professors: doble raó per afusellar-los, com feia el teu admirat caudillo".
Bien hecho, camarada Rivera. Hay q limpiar España de rojos. Estos, además de catalanes, son maestros: doble razón para fusilarlos, como hacia tu admirado caudillo. Firmado: tu primo https://twitter.com/Albert_Rivera/status/990532056361914368 
Un ex alumne de l'escola ha manifestat el seu descontentament i ha remarcat que els professors involucrats són uns dels millors que ha tingut mai. "Alguns dels millors professors que he tingut a la meva vida apareixen assenyalats en 'El Mundo' com si fossin terroristes. El sensacionalisme asquerós i la falta d'ètica periodística és la major fàbrica d'indepes que existeix", ha comentat a la seva conta oficial de Twitter.
Algunos de los mejores profesores que he tenido en mi vida aparecen señalados en @elmundoes como si fueran terroristas. El sensacionalismo asqueroso y la falta de ética periodística es la mayor fábrica de indepes que existe.http://www.elmundo.es/cronica/2018/04/29/5ae49c68e5fdea63208b45de.html 

 https://www.elnacional.cat/ca/politica/allau-retrets-rivera-culpabilitzar-9-mestres-catalans_263331_102.html


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión