Donem les gràcies al Major Trapero i a tots els mossos acusats.


Donem les gràcies al Major Trapero i a tots els mossos acusats.


Gairebé tot el que estem vivint aquests darrers temps és tan increïble que si fa tres o quatre anys algú ens ho hagués vaticinat l’hauríem engegat per boig.
Però, en fi, som al ball i ballarem. Ara el règim nacional-judicial español vol acarnissar-se també amb els Mossos d’Esquadra personificats en la figura del Major Josep Lluís Trapero i altres membres de la cúpula de comandament (vegeu aquí). No poden dissimular com encara els cou la impecable gestió de Trapero i tota l’organització que encapçala arran dels atemptats a Barcelona i Cambrils del passat més d’agost. Una gestió que va demostrar al món que Catalunya pot funcionar perfectament sense la rèmora d’España.

Potser molta gent no sap que existeix un procediment per fer arribar al Cos de Mossos d’Esquadra missatges d’agraïment per la seva gestió. Crec que ara fóra el moment idoni perquè els catalans de bona fe demostréssim que som gent ben nascuda que sap expressar el seu agraïment als que cada dia se la juguen i estan al nostre servei.
Si entreu en aquesta pàgina trobareu el procediment per fer-ho. És senzill: es tracta que us baixeu l’imprés V-34 (el trobareu aquí) i que el feu arribar a qualsevol comissaria dels Mossos.

Hi ha encara una via més ràpida i còmoda que consisteix a entrar a la Bústia de Contacte (aquí) i expressar igualment el vostre suport i agraïment fent servir la via telemàtica.
Jo ja ho he fet i en qüèstió de minuts he rebut un missatge d’acusament de rebuda. Com més missatges arribin més acompanyats es sentiran.
 https://blocs.mesvilaweb.cat/jotajotai/?p=283379

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico