Passa al contingut principal

El diari austríac Der Standard ha assenyalat que el jutge Pablo Llarena té raons "per estar preocupat ara", després de les declaracions del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro,

CAS 1-O

'Der Standard': "Llarena té raons per estar preocupat"

Lluís Bou
Foto: Sergi Alcàzar
Barcelona. Divendres, 20 d'abril de 2018
Resultado de imagen de 'Der Standard': "Llarena té raons per estar preocupat
El diari austríac Der Standard ha assenyalat que el jutge Pablo Llarena té raons "per estar preocupat ara", després de les declaracions del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, al diari El Mundo on assegurava que el Govern no havia gastat "ni un euro" de l'erari públic en el referèndum.
"L'entrevista de Montoro endarrereix el processament [a Espanya] i també dificultarà l'extradició de Puigdemont per presumpta malversació de fons", afegeix el diari.
Segons el rotatiu, Espanya "s'està enredant" en una pugna entre el jutge Llarena i el ministre Montoro. Tot plegat fa que hores d'ara sigui "un misteri" quin va ser el finançament del referèndum de l'1 d'octubre, un element clau per bastir l'acusació de malversació contra el president Carles Puigdemont davant el Tribunal d'Schleswig-Holstein.
Der Standard remarca que a Llanera li ha sortit un defensor: Federico Jiménez Losantos, "l'ultraconsevador presentador de ràdio que fantasiejava amb bombes a cerveseries de Baviera després de la decisió del tribunal alemany de no extradir Puigdemont per rebel·lió".
https://www.elnacional.cat/ca/politica/der-standard-llarena-raons-preocupat_260385_102.html

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico