Passa al contingut principal

El diari mes llegit a Alemanya 'Bild' acusa al periodista españyolista ultradretà Federico Losantos de promoure el terrorisme


El diari Bild, el més llegit d'Alemanya, ha acusat el periodista Federico Jiménez Losantos de promoure el terrorisme contra els alemanys. "Un periodista espanyol reclama terrorisme contra els alemanys", titula sense embuts el diari popular per les declaracions que va fer Losantos.
"Molts espanyols s'han enfadat perquè un tribunal alemany ha posat en llibertat el líder independentista català Carles Puigdemont. I un extremista crida ara a la violència terrorista contra els alemanys!", assenyala.

El diari recorda que Losantos va dir divendres passat al seu programa de ràdio després de la posta en llibertat de Puigdemont que "a Baviera les cerveseries poden esclatar". "Per descomptat que proposo accions. Està clar que s'ha de reaccionar", va afegir. També va indicar que a les Illes Balears hi viuen uns "200.000 ostatges alemanys".
També precisa que la Policia de Munic està informada de les amenaces de Losantos.
Bild també es fa ressò del diari espanyolista Alerta Digital, que dissabte es va referir a l'atropellament mortal de Münster amb el títol "El karma existeix", en al·lusió a un suposat càstig per haver posat en llibertat Puigdemont. El diari alemany relaciona Losantos amb Alerta Digital.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión