El ministeri d'Hisenda explota contra el jutge Llarena davant la manca de proves de malversació pública : ''És una gilipollada''

INTERNACIONAL doble fletxa 

El ministeri d'Hisenda explota contra Llarena: ''És una gilipollada''

Carrega contra el jutge del Suprem davant la manca de proves de malversació pública

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional 3 vots )
@JoanSole_ | La batussa entre el jutge Llarena i el ministre Montoro va pel camí d'acabar com el Rosari de l'Aurora. Si fa dos dies explicàvem que la guerra era soterrada, avui ja no només és pública sinó que ja ha arribat al punt d'utilitzar expressions molt poc diplomàtiques.
cristobal montoro, ministre hisenda
COMPARTEIX
      
 


ETIQUETES
Segons ha pogut saber La Sexta en converses amb gent del ministeri d'Hisenda, els tècnics afirmen amb rotunditat que "no estan disposats que el jutge deixi en mal lloc la institució". En una clara defensa per la feina que fa, els tècnics etziben que porten controlant les despeses des del 2015 i que no han trobat "res" que confirmi l'ús de diners públics per pagar despeses del procés.
 
Els treballadors del ministeri, molt molestos per la deriva acusatòria de Llarena, asseguren que "si hi ha malversació, no serà amb diners públics, si hi ha malversació, segons Llarena, serien 1,9 milions d'euros dels 35.000 milions que contra el ministeri de la Generalitat". Una xifra que consideren una "gilipollada", ja que "això és com a molt una multa".




NOTÍCIES RELACIONADES

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico