Els Verds europeus avisen Rajoy que no hi ha base per acusar Puigdemont de rebel·lió


CORD

Els Verds europeus avisen Rajoy que no hi ha base per acusar Puigdemont de rebel·lió

  • Li demanen que obri diàleg amb els dirigents independentistes



Els Verds europeus han enviat una carta a Mariano Rajoy. L’avisen que no hi ha base per acusar Carles Puigdemont del delicte de rebel·lió i li demanen que obri diàleg amb els dirigents independentistes.

Sense violència
Els Verds europeus creuen que cap dels encausats per l’1 d’Octubre va cometre cap acte de violència i així ha quedat demostrat per la decisió de la justícia alemanya de rebutjar el delicte de rebel·lió per a Carles Puigdemont. Per això, demanen l’alliberament preventiu de tots els presos, perquè la mesura els sembla excessiva i totalment desproporcionada. Però, sobretot, en la seva carta a Mariano Rajoy, rebutgen la judicialització de la crisi catalana.
Els Verds recorden que rebutgen qualsevol via unilateral, però li diuen a Rajoy que l’única manera de resoldre el conflicte és mitjançant la negociació. Perquè a la Unió Europea, la força d’un Estat no es mesura per la seva capacitat repressora, sinó per la seva capacitat política per arribar a pactes d’àmplies majories socials.


https://www.rac1.cat/info-rac1/20180409/442379861569/els-verds-europeus-avisen-a-rajoy-que-no-hi-ha-base-per-acusar-puigdemont-de-rebellio.html?utm_campaign=botones_sociales&utm_source=twitter&utm_medium=social


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico