La cantant Cher lamenta el «dolor» que pateix Catalunya pels presos polítics

PROCÉS CATALÀ

La cantant Cher lamenta el «dolor» que pateix Catalunya pels presos polítics

 L'artista també exigeix una "sortida pacífica" i assegura que coneix des de fa "dècades" el problema català

 | 25/04/2018 a les 20:15h
La cantant Cher en una imatge d'arxiu. | Europa Press
La cantant Cher espera que hi hagi una "sortida pacífica" a la crisi a Catalunya i lamenta que hi hagi líders polítics catalans a la presó. Així ho ha indicat en una resposta a Twitter a un usuari català que li ha preguntat si estava al cas de la situació dels "presos polítics".

"Conec el problema des de fa dècades", ha assegurat Cher. "Pensava que en algun moment podríeu trobar una sortida pacífica. Em sap molt greu que el teu poble experimenti tant dolor", ha indicat, assegurant que en el passat va estar en una manifestació.
L'any 2015, Cher ja va parlar sobre Catalunya a les xarxes socials, quan va dir que creia que "mereixia la llibertat". En una altra resposta, però, també va dir que la independència podria provocar situacions "irreversibles" i va assegurar que només tenia "bons desitjos" pels catalans.
https://www.naciodigital.cat/noticia/153536/cantant/cher/lamenta/dolor/pateix/catalunya/pels/presos/politics

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión