L'alcalde de Ginebra ofereix Suïssa per mediar entre Catalunya i Espanya

L'alcalde de Ginebra ofereix Suïssa per mediar entre Catalunya i Espanya

 Torrent saluda la proposta, diu que demostra que el cas català és un afer europeu i espera que el seu viatge es tradueixi en una defensa "irrenunciable dels drets fonamentals a Catalunya"

 Torrent es reuneix amb relators de l'ONU i el representant permanent de la Francofonia

 | 19/04/2018 a les 16:25h
Roger Torrent s'ha reunit amb l'alcalde de Ginebra, Rémy Pagani | Parlament
L'alcalde de Ginebra, Rémy Pagani, ha ofert la seva ciutat i Suïssa sencera per fer de mediadors entre Catalunya i Espanya amb la intenció de "trobar un acord" i una solució "política" i amb "diàleg" al conflicte actual.

Així ho ha explicat ell mateix després de trobar-se amb el president del Parlament, Roger Torrent, a la seu de l’alcaldia de Ginebra. Pagani ha explicat que traslladarà a l'ambaixador espanyol a Suïssa la mateixa proposta i espera que la idea fructifiqui.



Per la seva part, Torrent s’ha congratulat de l'oferiment i ha considerat que demostra que el cas català és un afer europeu. A més, ha explicat que espera que el seu viatge a Ginebra es tradueixi en una defensa "irrenunciable dels drets fonamentals a Catalunya" per part dels estaments internacionals.

(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te subscriptor per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)
https://www.naciodigital.cat/noticia/153111/alcalde/ginebra/ofereix/suissa/mediar/entre/catalunya/espanya

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico