Sor Lucía Caram indigna els monàrquics en dir a Felip "tirà" i "traficant d'armes"

Resultado de imagen de Sor Lucía Caram indigna els monàrquics en dir a Felip "tirà" i "traficant d'armes"

MEDIÀTICS

Sor Lucía Caram indigna els monàrquics en dir a Felip "tirà" i "traficant d'armes"

Sor Lucía Caram ja ha demostrat en més d'una ocasió que la monarquia espanyola no és sant de la seva devoció. Ja va cantar-li les quaranta al rei Felip i al president del govern Mariano Rajoy per considerar-los partíceps de la venda d'armes. La monja lamenta que Espanya sigui un país capdavanter en la venda d'armament:
Queremos la paz. Muchad pancartas pidiendo al Rey y a Rajoy que dejen de vender armas. Recordemos que España va a la cabeza en este negocio
 Ara ha tornat a apuntar en direcció al cap de l'estat i la visita que li ha fet al Palau Reial el príncep de l’Aràbia Saudita, Mohamed bin Salmán. El rei i la reina Letícia tornen a fer com si no passés res pel que fa a Sofia i segueixen amb la seva agenda. Però avui a dinar tenien un convidat, com a mínim, controvertit.
Letícia i Felip príncep  EFE
Efe
Objectiu de la trobada? Comercial. Signar un acord d'intencions en matèria de defensa, un contracte que suposarà 2.000 milions d’euros. Molts diners que segons qui, no veu que siguin una bendició. Entre ells, Sor Lucía Caram. 
La religiosa no s'ha conformat en dir-los-hi tirà als dos caps d'estat i acusar-los de cooperar per financiar guerres. També li diu a Felip que el que ell fa és violència de guant blanc.
Des del moment en que ha publicat aquests tuits, Caram ha hagut de patir un via crucis a les xarxes per part dels defensors de la monarquia, que no li han llençat lloances, precisament:
A título personal. Cómo te atreves a llamar al jefe del Estado español tirano? Tu eres imbécil o que demonios te pasa? Eso es un delito de injurias al jefe del Estado.
Igual en tu país no lo es pero aquí sí, tarada.
A Ud la va a recibir Satanas, nunca se ha visto a una persona que dice ser monja maldiciendo, así se puede aplicar un reflan español, el hábito no hace al monje, así que si de verdad es Ud monja, cosa que dudo, hace fiel al reflan popular y si d verdad hay Dios Ud está condenada
Por sus comentarios,deduzco que está llamando a S.M. el Rey "tirano" ???.que poca vergüenza tiene usted,....y yo me pregunto:Si tan a disgusto está en mi pais España,porque no se larga de una puta vez a su Argentina del alma???(pregunta sin acritud eehh)

 Però Sor Lucía Caram no ha fet vot de silenci. Ni creiem que el faci.

https://www.elnacional.cat/enblau/ca/casa-reial/sor-lucia-caram-rei-felip_257685_102.html

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico