Una web atia la catalanofòbia venent productes de regal "anticatalans"

Una web atia la catalanofòbia venent productes de regal "anticatalans"

Els seus propietaris diuen que només pretenen vendre objectes "divertits" i "sarcàstics" sense ànim de "promoure l'odi ni ofendre ningú"

Una de les samarretes que es comercialitzen
Una de les samarretes que es comercialitzen YO SOY ANTI CATALÁN

‘Yo soy anti catalán’ és el títol duna botiga en línia que ven productes de regal per a “anticatalans”, segons informa la web. La plataforma distribueix tasses, samarretes, banderes i fundes de mòbil on s’expressa rebuig explícit cap els catalans, el president Carles Puigdemont, la independència o la CUP, entre d’altres. Els propietaris afirmen que la seva “única intenció” és oferir objectes de regal sobre el "conflicte català" amb dissenys “divertits” i “sarcàstics” que no volen reflectir una “oposició” a res ni ser “reivindicatius”. Tot i que el títol de la botiga atia de forma evident el rebuig contra els catalans, els promotors de la iniciativa asseguren que els productes estan fets “sensce ànim de promoure l’odi ni ofendre ningú”.

Entre els objectes que s’ofereixen hi ha tasses, banderes de sobretaula o amb pal, samarretes i fundes de mòbil amb títols com “Yo soy Anti Puig Demon”, “Yo Soy Anti Catalán”, “Yo Soy Anti Independentista”, “I am a Tea Cup” o “Yo Soy Anti Anti Sistema”.
http://elmon.cat/politica/web-atia-catalonfobia-venent-productes-regal-anticatalans


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico