Caçat un dels Mossos que ha carregat contra els CDRs avui a Girona amb una polsera amb l'estanquera

Caçat un dels Mossos que ha carregat contra els CDRs avui a Girona amb una polsera amb l'estanquera

Picabaralla també de les agents amb els periodistes després que una

Comentaris 23  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional 5 vots )
Gerard Sesé @gerardsese | Els 155 segueix dins la cuina dels Mossos i obliga als agents a actuar amb duresa desproporcionada contra els independentistes. Malgrat això, hi ha agents que deuen gaudir amb les noves ordres d'actuació. Podria ser el cas d'aquest agent que ha carregat avui de manera gratuïta contra els CDRs que es concentraven avui als jutjats de Girona per donar suport a l'investigat per haver participat al tall de l'AVE durant el 8N.
mossos, moso, agent, bandera espanyola, estanquera
Un mosso amb la bandera espanyola a la polsera
© CUP Girona

COMPARTEIX
      
 


ETIQUETES
El jutjat ha deixat en llibertat l'activista investigat per tallar les vies del TAV a Girona durant la vaga del 8-N. El jove, Emanuel Donoso, s'ha acollit al seu dret a no declarar davant la jutgessa, que li manté els càrrecs per coaccions i desordres públics. Un cop ja al carrer, i després de rebre el suport de la cinquantena de manifestants que l'han anat a esperar, Donoso ha reiterat que no reconeix el tribunal que l'ha encausat, ha denunciat que se l'ha imputat "d'acord amb l'existència de fitxers policials" i ha reiterat que "la desobediència" és "l'única via" per fer efectiva la República.
 
El seu advocat, Benet Salellas, ja ha avançat que en els pròxims dies demanaran que s'arxivi la causa. A primera hora del matí, després de conèixer la detenció, el CDR ha convocat una primera protesta davant la comissaria de Vistalegre. Aquí, els Mossos d'Esquadra han dispersat a empentes els manifestants que s'hi havien aplegat.
 
La càrrega dels Mossos i l'estanquera
 
La CUP de Girona exigirà explicacions per l'actuació policial totalment desproporcionada d'avui per part dels Mossos. De fet, hi ha hagut moments de tensió entre els manifestants i la policia catalana sota el 155. Així ho han volgut demostrar els anticapitalistes penjant fotos del moment. A una de les instantànies es pot veure com un dels agents lluïa una bandera espanyola penjada al canell com una polsera. També, un dels mossos que conduïa les furgonetes ha tingut una picabaralla amb els periodistes quan quasi n'atropella un que portava una càmera. Segons alguns testimonis, el mosso hauria dit "aparteu-vos si no voleu que us atropelli".
🔴 Concentració als jutjats de per exigir l'alliberament del company del @CDRGironaSalt represaliat pel tall de les vies del TAV per defensar la a la . No ens aturareu! pic.twitter.com/AiSjb7pv6C
🔴 La @CUPGirona exigirà explicacions per l'actuació policial totalment desproporcionada d'avui a per part dels Mossos. També reclamem a d'@alcaldessa_gi que es posi al costat de les persones que han patit els excessos policials pic.twitter.com/9g6WVG5O4c
Mostra la imatge al TwitterMostra la imatge al TwitterMostra la imatge al TwitterMostra la imatge al Twitter
Els @mossos empenten els concentrats que hi havia davant la comissaria de i que donen suport al detingut pels talls de les vies de l’AVE. Hi ha hagut uns moments de tensió.




NOTÍCIES RELACIONADES

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico