Gerry Adams demana a la comunitat internacional i a la Unió Europea que es posicionin al costat dels catalans

Gerry Adams demana a la comunitat internacional i a la Unió Europea que es posicionin al costat dels catalans


 L’històric dirigent del Sinn Féin s’ha posicionat en contra dels empresonaments dels polítics

L’històric dirigent del Sinn Féin Gerry Adams, ha reclamat a “la comunitat internacional i a la Unió Europea” que es posicionin al costat dels catalans en el conflicte polític amb l’Estat espanyol. “Hi haurien de tenir algun paper”, ha afegit.
En una entrevista al programa de TV3 Preguntes Freqüents feta després de participar en la certificació de la fi d’ETA aquest divendres, Adams s’ha mostrat contrari a l’empresonament dels polítics catalans. “Empresonar la gent per permetre que hi hagi un Parlament o per obrir uns col·legis electorals o permetre mètodes democràtics, no està bé”, ha reflexionat.
L’històric dirigent del Sinn Féin també ha denunciat que la Unió Europea classifiqui el conflicte “d’afer intern” i ha recordat que es deia el mateix amb el conflicte nord-irlandès. “És clar que no ho era”, ha subratllat.
http://www.elpuntavui.cat/politica/article/17-politica/1388058-gerry-adams-demana-a-la-comunitat-internacional-i-a-la-unio-europea-que-es-posicionin-al-costat-dels-catalans.html?utm_source=twitter&utm_medium=xarxes&utm_campaign=xarxes

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico