El diari de Berlín deixa com un drap brut la imatge de Rajoy a Alemanya

INVESTIDURA

El diari de Berlín deixa com un drap brut la imatge de Rajoy a Alemanya

El Nacional
Barcelona. Dijous, 10 de maig de 2018

El diari de Berlín, Berliner Tageszeitung, ha presentat avui una imatge demolidora del president espanyol, Mariano Rajoy, caracteritzat com el gran dictador de Charles Chaplin, que està inspirat de forma clara en Adolf Hitler. Al seu costat hi apareix el president Carles Puigdemont entre reixes.
El rotatiu ha utilitzat la foto per il·lustrar la notícia que "el govern espanyolha bloquejat la reelecció de Puigdemont", en dur al Tribunal Constitucional la llei que permetia la investidura no presencial. 
La imatge d'un polític vestit de nazi en un mitjà alemany és del tot excepcional, i mostra una desqualificació absoluta.
Segons Berliner Tageszeitung, el govern espanyol ha bloquejat la reelecció de l'independentista català com a president que estava prevista per aquesta setmana. "El Tribunal Constitucional ha acceptat la moció del govern central per derogar la llei que va aprovar el Parlament català la setmana passada. Aquesta hauria permès el nomenament de Puigdemont, que ara viu a l'exili a Berlín, tot i estar absent", ha indicat.

https://www.elnacional.cat/ca/politica/diari-berlin-drap-brut-imatge-rajoy-alemanya_266853_102.html#

CIUTADANSEkaizer: “Un sector del PP creu que Rivera és el nou Aznar”El Nacional

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog