L’expresident de la República Francesa, François Hollande demana resoldre el conflicte català “per les vies democràtiques

Resultado de imagen de Hollande demana resoldre el conflicte català “per les vies democràtiques”

PROCÉS

Hollande demana resoldre el conflicte català “per les vies democràtiques”

El Nacional
Foto: EFE
Barcelona. Dilluns, 28 de maig de 2018
L’expresident de la República Francesa, François Hollande, ha visitat Perpinyà aquest dilluns per presentar el seu últim llibre. I allà s’ha hagut expressar sobre el conflicte català. Preguntat per una periodista nord-catalana, l’excap d’Estat ha reclamat que sigui solucionat “per les vies democràtiques”.
Si bé ha arrencat assenyalant que no està “autoritzat per intervenir en un país que ens és tan proper”, l’expresident socialista ha admès que hi ha una “crisi” a Catalunya, i que ha de superar-la “per les vies democràtiques”.
En aquesta solució, François Hollande ha defensat que serà des del “respecte al dret, el respecte a la integritat territorial i el respecte a la diversitat, a través de la llei que s’ha d’aplicar a tothom, però també el reconeixement d’aquesta singularitat”.

https://www.elnacional.cat/ca/politica/hollande-crisi-catalana-democracia_272760_102.html

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico