L'hemeroteca deixa en evidència Abert Rivera de Ciudadanos,, l'hemeroteca li juga una mala passada al líder de Cs.

L'hemeroteca deixa en evidència Abert Rivera

Pluja de crítiques a les xarxes pel polèmic tuit del líder de Cs

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional 4 vots )
Redacció | La polèmica pel tuit d'Albert Rivera, on assenyalava els 9 professors acusats de delicte d'odi a Twitter, continua. El degoteig de crítiques a les xarxes no ha cessat i ara, l'hemeroteca li juga una mala passada al líder de Cs.
albert rivera, ciudadanos
COMPARTEIX
      
 


ETIQUETES
Alguns tuits antics de Rivera se li poden girar en contra i és que el líder de Cs ha criticat, més d'una vegada, alguns grups o personalitats polítiques del sobiranisme que, segons Rivera, haurien assenyalat.
 
Segons recull Rac 1, Rivera va criticar Carles Puigdemont per "assenyalar alcaldes i funcionaris que es neguin a col·laborar amb el cop a la democràcia". "S'han de protegir els ciutadans", va reblar el 7 de setembre de 2017.
Tanmateix, pocs dies després, carregava contra la campanya d'Arran en què mostrava la cara dels regidors del PSC, PP i Cs a Lleida que no volien cedir espais municipals per l'1-O.
El líder de Cs va arribar a dir que "no és democràtic assenyalar ni comerços de familiars, ni regidors, ni policies ni famílies de policies. Això no és una democràcia, és una altra cosa", sentenciava Rivera, que demanava "a qui ho estigui fent que ho deixi de fer, sobretot si ho fa des d'un ens públic i cobrant diners públics".

Allau de crítiques 

D'altra banda, continuen les crítiques a la xarxa a Rivera per, precissament, assenyalar amb noms, cognoms i fotografies uns mestres que no estan condemnats, tal com va publicar El Mundo.



 
http://www.directe.cat/noticia/758345/l-hemeroteca-deixa-en-evidencia-abert-rivera



NOTÍCIES RELACIONADES

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico