Passa al contingut principal

Sopa de miso amb udon: un sopar ràpid preparat en menys de 5 minuts


Sopa de miso amb udon: un sopar ràpid preparat en menys de 5 minuts

 
49

Prendre sopa de miso, és una excel·lent idea per al sopar. Podem preparar la sopa al moment o deixar-la preparada amb antelació, i només haurem d’ afegir els noodles. Un sopar ràpid preparat en menys de 5 minuts.
Quan preparo sopa de miso n’acostumo a fer una gran quantitat i així poder anar prenent-la quan em ve de gust al llarg de tota la setmana.
Podem utilitzar diferents tipus de noodles, però a la primavera aconsello pasta soba que està elaborada amb fajol, això ens ajuda a temperar el cos.
Els ingredients per a la sopa variaran depenent de l’estació de l’any en què ens trobem, així que ens fixarem en quines verdures s’estan cultivant a la zona per triar els ingredients de la nostra sopa. A mi m’encanta afegir carbassa ja que li dóna un toc espès i s’agraeix. Però també podeu triar porro, naps, ceba, coliflor, bardana…
Sopa de miso con udon: una cena rápida preparada en menos de 5 minutos
Aquí us explico com he preparat la meva. Fàcil i llesta en pocs minuts

Ingredients (4 persones)

  • 1 pastanaga tallada a rodanxes
  • 1 porro tallat a rodanxes
  • 1 ceba tallada a mitges llunes
  • 1/2 carbassa petita
  • 1 litre d’aigua
  • 70gr noodles (per persona)
  • Miso (1 culleradeta de postres per persona)
  • Un rajolí de shoyu o tamari
  • Furikake per decorar i donar un toc especial

Preparació

Tallem les verdures. Posem una cassola al foc, quan estigui calent afegim un rajolí d’oli, afegim les verdures i saltem fins que quedin lleugerament torrades.
Posem aigua abundant i una mica de sal i posem a bullir, deixem coure durant 20 minuts a foc mitjà.
Afegim els noodles i deixem cuinar de 3 a 5 minuts.
Traurem una mica de líquid del nostre brou de verdures i desfem una cullerada de postres de miso per persona, l’afegim a la sopa i apaguem el foc.
Recordeu que el miso no ha de bullir, però si escalfar-se. Si deixem preparada la sopa de verdures amb antelació, no hi afegim miso, l’afegirem en el moment en què ens la anem a menjar.
Afegim un rajolí de shoyu o tamari i per decorar per la part de dalt a mi m’agrada afegir la tija de la ceba fresca i una mica de furikake, que a més de textura i color, li aporta minerals. Moltes vegades escoltem que per preparar un plat que ens equilibri, cal emprar molt de temps a la cuina. Al meu entendre és qüestió d’organitzar-se més que de temps.
Autoras: Nerea Zorokiain i Almudena Montero, Consultores en macrobiòtica per l’Institut Macrobiótic d’Espanya – nishime.org
Bio Eco Actual, el teu mensual 100% e

https://www.bioecoactual.com/ca/2018/05/09/sopa-miso-amb-udon-sopar-rapid/?utm_campaign=frank-cuesta-nos-falta-una-masiva-extincion-humana-de-temporada-mayo-residuos-de-pesticidas-en-frutas-y-verduras&utm_medium=email&utm_source=acumbamail

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión