Belén Esteban i Rafa Nadal (surt anunciant el españolista banco de Sabadell) ,es passen a Ciutadans: "pacto entre Albert Rivera y el partido ultra Libertasel millonario irlandés que le “financió”

Belén Esteban i Rafa Nadal es passen a Ciutadans: "¡Queremos elecciones ya!"

Marc Villanueva
Foto: Telecinco
Barcelona. Diumenge, 3 de juny de 2018

Dissabte d'emocions polítiques, mentre Pedro Sánchez prometia el càrrec, dues icones espanyoles, probablement les més icòniques i les més espanyoles, coincidien en el veredicte: Sánchez fora i que es convoquin eleccions ja. Són Belén Esteban i Rafa Nadal. Aquesta tesi no la sosté ni el PP, que no està per triar candidat electoral. Només l'accelerat Albert Rivera vol eleccions, ja que les enquestes, fins ara, el donaven favorit. El tennista ho va dir després de véncer el seu partit de Roland Garrós: "El millor seria tornar a votar".
rafa nadal efe
EFE
La xarxa se li ha tirat al damunt per veure-se-li el llautó de dretes a un heroi de l'esport espanyol. Alguns li recorden que té carta blanca urbanísitca a Mallorca per fer negocis:
En un país normal, el megacomplex urbanístic de Rafa Nadal a un poblet petit de Mallorca (completament desproporcionat) estaria sent investigat per la fiscalia. Però clar, és España, i és de dretes. No cal dir més.
Ara que ja sé què n'opina en Rafa Nadal de la política espanyola només em manca saber què opina na Belén Esteban de la política italiana.
L'últim tuitaire no devia veure Deluxe de dissabte a la nit. Si a TV3 fan FAQs programa polític que dissabte semblava el Deluxe, a la mateixa hora Jorge Javier tenia gelos i preguntava als seus tertulians sobre política. Belén Esteban, una altra intel·lectual, afirmava: "A lo mejor meto la pata, pero yo quiero elecciones para que la gente vote, me parece bien la moción de censura aunque voté a Rajoy cuando le tuve que votar".  El presentador, afí al PSOE,  li diu "Es que eres de Ciudadanos". I el públic aplaudia la princesa del pueblo"Por qué tiene que ser Pedro Sánchez, coño". Finura de l'anàlisi polític a mans de Sálvame
jorge javier salvame t5
Telecinco (clica la foto per veure el vídeo)

Jorge deia que s'alegrava de la moció, la va celebrar tenyint-se de platí. L'estol de tertulianes eren més de dretes que Peñafiel. Lydia Lozano afirmava que Zapatero també manipulava TVE. I van seguir el  seu debat de si Terelu escopia xiclets a les hostesses. Albert Castillón, un presentador de Salsa Rosa, l'exwaterpolista i excocaïnòman García Aguado, un tennista que destrossa la seva illa i la Esteban. L'Espanya que vota Rivera.

https://www.elnacional.cat/enblau/ca/televisio/belen-esteban-rafa-nadal-eleccions_274779_102.html


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico