Eduardo Inda: «Rajoy, plorós, es va beure dues ampolles de whisky, amb els seus»,passar vuit hores al restaurant Arahy d’Alcalá

Eduardo Inda: «Rajoy, plorós, es va beure dues ampolles de whisky amb els seus»

Mariano Rajoy va abandonar ahir el congrés dels diputats per passar vuit hores al restaurant Arahy d’Alcalá
Mariano Rajoy, en sortir del restaurant d'Alcalá
Mariano Rajoy, en sortir del restaurant d'Alcalá CATALUNYADIARI.CAT
 
Mariano Rajoy va sorprendre ahir a tothom absentant-se d’una moció de la qual n’era l’absolut protagonista. L’acció de l’aleshores encara cap de l’executiu espanyol va agafar per sorpresa a molts dels representants de l’hemicicle espanyol i, més encara, quan va sortir a la llum que Rajoy va passar la tarda sencera en un restaurant de Madrid.

Què hi feia?. Aquesta, és de fet, una pregunta que es va començar a fer ahir molta gent i que, afortunadament pels més curiosos, ha respost el periodista Eduardo Inda. «Rajoy, plorós, es va beure dues ampolles de whisky amb els seus», ha revelat sorprenentment el director d’OkDiario a ‘El Programa de Ana Rosa’.

El restaurant Arahy d’Alcalá, l’escenari escollit per Rajoy

Passaven pocs minuts de les dues del migdia quan molts dels representants del Partit Popular a la cambra espanyola van optar per aixecar-se de les seves cadires i marxar a dinar. El que més va cridar l’atenció de tot plegat, però, va ser que el president espanyol no va tornar al congrés per assaborir les seves darreres hores com a màxim responsable del govern espanyol.

Membres cabdals al partit com Dolores de Cospedal o Íñigo Gómez de la Serna van marxar del congrés per marxar a un restaurant on s’hi van estar més de vuit hores. En aquest context, doncs, Inda revela que van ‘ofegar les penes en alcohol’ i, a jutjar per les paraules de l’encarregat del restaurant escollit pel PP, Rajoy va marxar «amb els ulls al límit de les llàgrimes».

Rajoy, abandonant el restaurant amb el seu seguici
Rajoy, abandonant el restaurant amb el seu seguici CATALUNYADIARI.CAT


Avui, finalment, Rajoy ha tastat el seu veredicte i ha deixat de ser, de manera fulminant, el president del govern espanyol. Ara, doncs, és el torn de Pedro Sánchez.
https://catalunyadiari.com/politica/ploros-whisky-inda-rajoy





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico