Seguidors de la selecció Española( La Roja con sangre azul) ,canten el 'Cara al sol' pels carrers de Barcelona

Resultado de imagen de Seguidors de la selecció canten el 'Cara al sol' pels carrers de Barcelona

Seguidors de la selecció canten el 'Cara al sol' pels carrers de Barcelona

Marc Villanueva
Foto: Telecinco
Barcelona. Dissabte, 16 de juny de 2018

D'entre les moltes repercusions de l'empat del primer partit de la Roja a Rússia n'hi ha una que s'ha fet viral gràcies a Gabriel Rufián. El diputat d'ERC amb més de mig milió de seguidors a twitter a repiulat un vídeo d'uns seguidors de la selecció que després de l'empat van anar celebrant-lo pel carrer a Barcelona entonant un himne diferent del lo-lo-lo-lo oficial: el franquista Cara al sol:
La polèmica sobre si Ada Colau havia de facilitar una pantalla gegant per seguir els partits d'Espanya ha quedat superada per una colla de disbauxats amb banderes espanyoles, de lluny sembla que constitucionals i no de l'àliga franquista que llueixen a alguns camps de futbol. Se saben la lletra del Cara al sol i la canten a cor què vols. I la xarxa es rebota:
Q li semble senyora @AdaColau ?, vagi posant pantalles per veure la roja, mentres, hem d’escoltar com aquets fans de la roja van cantant el “Cara el sol”, o “Puigemont a prisión”. Penós !!!
la roja


twitter

Encara bo que van empatar i els madridistes els esclatarà el cap: el seleccionador expulsat per fitxar pel Madrid i l'estrella Cristiano Ronaldofingeix penals ara contra els interessos d'Espanya. Florentino, enemic públic número 1 de la selecció.
https://www.elnacional.cat/enblau/ca/televisio/seguidors-seleccio-cara-al-sol_278931_102.html

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión