The New York Times': "Els independentistes tallen llaços amb la monarquia espanyola"

Resultado de imagen de 'The New York Times': "Els independentistes tallen llaços amb la monarquia espanyola"


JOCS DEL MEDITERRANI

'The New York Times': "Els independentistes tallen llaços amb la monarquia espanyola"

El Nacional
Barcelona. Divendres, 22 de juny de 2018

El diari The New York Times ha manifestat avui que "els independentistes catalans han tallat els llaços formals amb la monarquia espanyola", recollint la declaració institucional que ha fet el president de la Generalitat, Quim Torra.
Segons el diari, que recull informacions d'Associated Press, els dirigents polítics catalans "han desairat" el rei espanyol en el seu darrer desafiament públic i Torra ha indicat que "el seu govern autonòmic no convidarà la monarquia a cap esdeveniment oficial, ni enviarà representants a cap esdeveniment reial, perquè el rei Felip VI es nega a discutir la possibilitat que la rica comunitat del nord-est se separi d'Espanya".
"Torra i altres polítics catalans estan exigint que el govern central d'Espanya respecti una declaració unilateral d'independència aprovada pels independentistes a l'octubre", afegeix, i detalla que el rei d'Espanya i el govern espanyol s'hi oposen.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión