Aliments Onyar és un projecte d’inserció laboral del Grup Fundació Ramon Noguera, elaborem els nostres productes ecològics

Mira com elaborem els nostres productes ecològics

23/07/2018
Hem fet un vídeo perquè pugueu conèixer de més a prop el nostre projecte social d'ocupació de persones amb discapacitat, i també perquè us sentiu com si fóssiu al nostre obrador elaborant la nostra pasta fresca i pizza ecològiques.

Valor afegit i economia social
Aliments Onyar és un projecte d’inserció laboral del Grup Fundació Ramon Noguera, organització d’iniciativa social i sense ànim de lucre que té la missió de garantir la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual a la comarca del Gironès.

Una de les finalitats de l’organització és la creació de llocs de treball per al col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant la gestió de centres especials de Treball.

La producció i el consum de productes ecològics i de proximitat són claus per permetre la creació i manteniment d’aquests llocs de treball per als col·lectius de referència de la nostra organització, i això contribueix a avançar vers una societat més justa i sostenible.

https://www.alimentsonyar.org/productes-ecologics



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico