Atac espanyolista (nas fracturat, dents trencades i rascades.) a una parella, per acomiadar-se d'un amic amb un "visca la República" a Porqueres (Pla de l'Estany)

Resultado de imagen de Porqueres (Pla de l'Estany)

Atac espanyolista a una parella, per acomiadar-se d'un amic amb un "visca la República"

Un grup d'espanyolistes ha atacat una parella a Porqueres (Pla de l'Estany) perquè s'han acomiadat d'un amic amb un "visca la República", segons han denunciat una dotzena d'entitats de la comarca. Els agredits han patit ferides de consideració, entre elles un nas fracturat, dents trencades i rascades.
Segons un comunicat de les entitats, quan van sentir el "visca a la República", un grup d'individus es va abraonar sobre la parella cridant "viva España". Segons la mateixa font, un d'ells anava armat amb un bastó que va utilitzar per l'agressió.
Els agredits han presentat una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra. Segons Ràdio Banyoles, els Mossos desvinculen la baralla de motius feixistes.
En canvi, la vintena d'entitats de la comarca asseguren que es tracta “indubtablement d'una agressió amb caràcter feixista que pretenia lesionar a persones només per motius ideològics”. Asseguren que cal una resposta col·lectiva urgent perquè “el nivell de violència que alguns sectors minoritaris de l'espanyolisme estan impartint contra l'independentisme ha superat un límit, el de la violència física, que és del tot insuportable i intolerable”.
El comunicat està firmat pel PDeCAT Pla de l’Estany, ERC Pl.a de l'Estany, CDR Pla de l’Estany, ANC Pla de l’Estany, Col·lectiu la Falç del Pla de l’Estany, SEPC Pla de l’Estany, Arran Pla de l’Estany, Casal Popular Independentista del Pla de l’Estany, CUP Pla de l’Estany, Endavant, ICV-Independents per Banyoles, Junts x Banyoles-ERC i Taula Per la República del Pla de l’Estany.

https://www.elnacional.cat/ca/politica/atac-espanyolista-parella-visca-la-republica_285525_102.html

Entrades populars d'aquest blog

El antiepiléptico Depakine del laboratorio Sanofi deja 450 casos de malformaciones en niños ,Continúa recetándose a embarazadas el medicamento Depakine que causa daños en el feto

Venta de Secaderos automáticos para 500quilos de Plantas y vegetales frescos-HIFAS DA TERRA Micología ecológica

Albert Rivera presume de lazo morado,al líder de Ciudadanos le recuerdan su veto a la Ley de Igualdad catalana, su abstención en Violencia de Género…