El portaveu del sindicat de Mossos de CCOO, Antoni Castejón ,un dels impulsors de la no-utilització del català dels Mossos, amic de Ciutadans

POLÍTICA doble fletxa 

Un dels impulsors de la no-utilització del català dels Mossos, amic de Ciutadans

El portaveu del sindicat de Mossos de CCOO, Antoni Castejón, vinculat amb el partit presidit per Albert Rivera

Comentaris 34  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional 19 vots )
La mesura presa ahir pels sindicats de Mossos d'utilitzar només el castellà per dirigir-se a la ciutadania i a la premsa va sorprendre molta gent. Tanmateix el menyspreu al català, disfressat de protesta, podria tenir un rerefons polític. El portaveu del sindicat de Mossos SME-CCOO, Antoni Castejón, ha col·laborat amb Ciutadans i hi està vinculat. En el seu twitter oficial, només segueix a un total de 2 líders polítics: Albert Rivera i el seu número 2, Jordi Cañas. A més, Castejón va comparèixer l'abril passat al Parlament acompanyat del líder de Ciutadans. 

COMPARTEIX
      
 
La mesura presa pels dirigents sindicals dels Mossos d'Esquadra ha reunit ben poques complicitats. Des de les mateixes direccions generals dels sindicats s'ha desprestigiat la mesura. El secretari general d'UGT a Catalunya, Josep Maria Álvarez, ha assegurat que 'la protesta del castellà dels Mossos és una rebequeria que no s'hauria d'haver produït mai', i ha titllat l'anunci de 'relliscada'. N'és només un exemple. 

En canvi, qui ha donat suport actiu a la no-utilització del català són els mateixos polítics de Ciutadans a les xarxes socials. Especialment actiu ha estat Jordi Cañas al seu twitter, que ho ha qualificat com 'un signe de normalitat que aprofitaran els talibans' i ha apel·lat a la 'llibertat' del cos. A més, ha acusat els detractors de la mesura i als mitjans de comunicació que l'han criticada assegurant que fan la 'feina bruta' del nacionalisme català, al que ha titllat d''excloent i totalitari'.  

http://www.directe.cat/noticia/183977/un-dels-impulsors-de-la-no-utilitzacio-del-catala-dels-mossos-amic-de-ciutadans

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión