El suport de 'The Times' a Clara Ponsatí


El suport de 'The Times' a Clara Ponsatí

El Nacional
Foto: ACN
Barcelona. Divendres, 13 de juliol de 2018
El diari britànic The Times ha titulat una informació sobre l'entrevista que el president Quim Torra va mantenir amb la primera ministra escocesa, Nicola Sturgeon, dient literalment que la vida de l'exiliada [Clara Ponsatí] "estarà en perill si és extraditada a Espanya".
Aquesta frase és una reflexió que fa l'advocat de Ponsatí, Aamer Anwar, en el sentit que la professora de la Universitat de Saint Andrews té 61 anys d'edat, i que si la Justícia espanyola la condemna a 30 anys de presó per un delicte de rebel·lió això equival "a una condemna de mort a la presó". L'afirmació fa molta impressió als mitjans britànics, que saben que Ponsatí és una professora universitària.
"La vida de la política catalana exiliada estaria en perill si fos extraditada des d'Escòcia i empresonada a Espanya, ha afirmat el seu advocat. Aamer Anwar ha indicat que Ponsatí correria el risc de patir danys per part d'altres reclusos o de les autoritats espanyoles", ha insistit també The Times.
El rotatiu recorda que Ponsatí és professora d'economia a la Universitat de Saint Andrews, però és buscada a Espanya per càrrecs de rebel·lió i de malversació de fons, que ella nega. "La professora Ponsatí formava part de l'administració catalana que va organitzar el referèndum d'octubre", ha afegit.

https://www.elnacional.cat/ca/politica/suport-the-times-clara-ponsati_287775_102.html

ESPANYOLISMEL'espectacle depriment d'un espanyolista a Mataró  amic d´Arrimadashttps://www.elnacional.cat/ca/politica/espectacle-depriment-espanyolista-mataro_287745_102.htmlEl Nacional

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión