Carlin: "A qui s'ha de tancar a la presó és al jutge Llarena",que ha processat per rebel·lió i enviat a presó el gruix del Govern de Carles Puigdemont.



CAS 1-O

Carlin: "A qui s'ha de tancar a la presó és al jutge Llarena"

El Nacional
Foto: ACN
Girona. Dimarts, 27 de març de 2018
Resultado de imagen de Carlin: "A qui s'ha de tancar a la presó és al jutge Llarena"
"A qui s'ha de tancar a la presó és al jutge Llarena". Així de contundent es mostra l'escriptor i periodista britànic John Carlin sobre l'actuació del magistrat de la sala segona del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, que ha processat per rebel·lió i enviat a presó el gruix del Govern de Carles Puigdemont.
En una entrevista al Diari de Girona, Carlin aborda la reacció de l'Estat davant el procés independentista català i afirma que hi ha hagut un cop d'Estat: "Fins i tot jo, que conec Espanya, estic quasi en estat de xoc. No m'esperava aquesta reacció... reaccionària. Per a mi, a Espanya hi ha hagut un cop d'estat", afirma.
Al seu parer, qui governa en realitat són els jutges: "El poder judicial, representat pel jutge Llarena, ha pres el control del país. El Govern no decideix res, ho decideix un jutge. En Llarena ha fet un cop d'estat. Si en Rajoy té un gram d'intel·ligència política, ha d'entendre que el que passa no és bo ni per a Espanya ni per a Catalunya".
En aquest punt, Carlin afirma, no sense admetre la seva preocupació per dir-ho: "Per mi, a qui s'ha de tancar a la presó és el jutge Llarena. Afortunadament avui torno a Londres, però si li surt de les pilotes, potser em demana l'extradició, perquè el jutge Llarena fa el que li surt de les pilotes", sosté.
 https://www.elnacional.cat/ca/politica/carlin-tancar-preso-llarena_252621_102.html

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión