José Luís Garci es fa fotos als toros amb Sánchez Dragó i Pedro J. Ramírez,carrega contra el president Quim Torra,Va dirigir "Qué grande es el cine" on convidava el més granat de la dreta casposa. 10 anys cobrant de TVE.



Als més joves els dirà poc el nom del director de cinema José Luís Garci. Als 74 anys ja en fa molts que no fa pel·lícules però per sempre més apareixerà a la wikipèdia com el primer Oscar de Hollywood espanyol, per Volver a empezar. L'honora saber que el seu temps ha passat quan a una entrevista a El Español afirma "La gloria es salir en los crucigramas", allà on diu diu "Director de Cine, cinco letras". L'home és un nostàlgic però els temps en què Esperanza Aguirre li va finançar una macroproducció sobre el Dos de Maig han passat. Així que es dedica a pagar deutes atacant l'independentisme.
garci aguirre gtres
GTRES
Garci: "Lo de Catalunya es un esperpento. Puigdemont y Torra están más cerca de una extrema derecha peligrosa. Son supremacistas. Torra ha publicado cosas que en otro país le hubieran costado, mínimo, una vigilancia continua. Son todo menos demócratas. El otro día decía un columnista que no les daría la mano; yo tampoco". Ell als presidents no els dona la mà, la para. A Esperanza Aguirre li va parar la mà i li van caure 15 milions d'euros i la pel·lícula Sangre de Mayo va recaptar-ne 700 mil. Negoci rodó, per Garci. Va posar un català a protagonitzar-la: Quim Gutiérrez i a Paula Echevarría. No van anar ni els instagramers.
sangre de mayo 643891233 large
Garci no ha entrat a la modernitat. Viu del seu èxit El crack i pretén seguir fent continuacions d'aquella pel·lícula. Interessant quan sent director de cinema confessa "Mi último vínculo con las telecomunicaciones fue el fax". L'única xarxa social que hi ha amb el seu nom se'n fot d'ell i les seves pel·lícules lentes i d'època:


Interior, día.
Un señor entra en casa y hay otro señor. Los dos tienen bigote.
- Buenos días
- Buenos días
Per Garci Puigdemont és proper a la ultradreta mentre el director es fa fotos als toros amb Sánchez Dragó i Pedro J. Ramírez. El cinema el té per un rara avis de dretes a un gremi esquerranós. I per un vanitós, com quan predicava des de TVE al seu xiringuito Qué grande es el cine on convidava el més granat de la dreta casposa. 10 anys cobrant de TVE. Qué grande es tu bolsillo.

https://www.elnacional.cat/enblau/ca/televisio/jose-luis-garci-carles-puigdemont_295908_102.html




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión