Passa al contingut principal

L´ ultra-ferotge Aràbia Saudita decapita la jove Esra al Ghamgamempresonada per manifestar-se pacíficament per la democràcia i la llibertat dels presos polítics.







Aràbia Saudita decapita a una jove empresonada per manifestar-se pacíficament per la democràcia i la llibertat dels presos polítics.

Comparteix
    443Shares
Aràbia Saudita decapita una jove després de manifestar-se pacíficament per la democràcia i la llibertat dels presos polítics.

Aràbia Saudita acaba de tallar-li el cap a Esra al-Ghamgam, que feia tres anys que estava empresonada després de manifestar-se de forma pacífica per la democràcia i la llibertat dels presos polítics.
Ella és l’última víctima de la dictadura i règim del terror saudita, aliat dels EUA, Israel i Regne Unit i de l’OTAN per extensió.
Espanya manté forts i profitosos (per a alguns) vincles comercials amb aquest règim assassí i li ven armes, encara que això no sol obrir les notícies de TVE o de La Sexta.
En el que va de 2018, Aràbia Saudita ha tallat el cap a 75 persones i 51 més estan esperant per ser decapitades en públic tot i l’ocultació premeditada dels mitjans de comunicació del mainstream o de l”Imperi’.
Fonts de la dictadura han informat a Press TV que han decapitat a una activista que va estar tres anys a la presó per criticar al govern.
A Twitter, el compte de Thefreethoughts va anunciar que Esra al Ghamgam havia estat executada per ordre del fiscal saudita ahir diumenge. De fet va compartir un vídeo en el qual el botxí la recolzava a terra abans de seccionar el cap amb una gran espasa davant de les forces de seguretat.
Segons informa Digitalsevilla, la jove va ser empresonada el 8 de desembre de 2015 al costat del seu marit Seyyed Musa Ja’afar Hashem durant un atac de les forces de seguretat a casa seva, a la regió principalment xiïta de Qatif a la Província Oriental.
Tot i això, la mort d’aquesta “antisistema” probablement no obrirà les notícies avui.

Esra-al-Ghamgam
Mohammad bin Salman, el príncep hereu d’aquesta terrible dictadura que està matant nens al Iemen, s’està presentant davant els mitjans del mainstream com una figura liberal i un campió de la reforma social, discurs que parteix de la premsa s’ho està ‘comprant’ .
http://cataladigital.cat/2018/08/20/arabia-saudita-decapita-a-una-jove-empresonada-per-manifestar-se-pacificament-per-la-democracia-i-la-llibertat-dels-presos-politics/

La selección de Arabia Saudí se niega a guardar el minuto de silencio por las víctimas de Londres

La Federación de Australia quería homenajear a las víctimas del atentado de Londres, entre las que había dos australianos, con un minuto de silencio antes del partido que les enfrentaba a Arabia Saudí. Los jugadores visitantes permanecieron dispersados en campo contrario, alguno de ellos incluso realizando calentamiento.

Arabia Saudí dejó una polémica imagen antes del partido que les enfrentaba a Australia en las eliminatorias para el Mundial de Rusia. Los jugadores visitantes decidieron no respetar el minuto de silencio en homenaje a las víctimas del atentado de Londres.
En las imágenes se puede ver que el combinado australiano se juntó en el círculo central y los jugadores se abrazaron, mientras que los futbolistas de Arabia Saudí permanecen en campo contrario, alguno de ellos haciendo calentamientos mientras se guardaba silencio

https://www.antena3.com/noticias/la-seleccion-de-arabia-saudi-se-niega-a-guardar-el-minuto-de-silencio-por-las-victimas-de-londres_201706085939a4bf0cf22592e2ff26ba.html

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión