Passa al contingut principal

El president de la Generalitat Quim Torra demana per carta al govern espanyol que actuï contra determinats policies , forces i cossos de seguretat de l’estat’ ,que insulten i agredeixen,conductes contràries a la convivència ciutadana»


El president de la Generalitat Quim Torra ha enviat una carta a la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillea, on li demana que prengui mesures disciplinàries davant de les ‘manifestacions que darrerament fan determinats membres de les forces i cossos de seguretat de l’estat’ que ‘relativitzen i, fins i tot, ridiculitzen agressions de què són víctimes ciutadans de Catalunya’ com els diputats d’ERC Jenn Díaz i Josep Maria Jové i el periodista Jordi Borràs. Sobre aquest, Torra l’insta a explicar quines mesures s’han pres sobre l’agent de la policia espanyola que el va agredir.
Per aquest motiu, Quim Torra demana a Cunillera que traslladi als responsables de la policia espanyola i de la Guàrdia Civil a Catalunya la ‘preocupació davant d’aquestes expressions de membres d’aquests cossos intolerables’. ‘Actuant com a membres d’uns cossos que tenen per legítima funció la defensa i seguretat dels ciutadans el que fan és justificar conductes contràries a la convivència ciutadana’, diu.
Torra exemplifica aquestes accions en els insults d’un policia als diputats d’ERC i el piulet de la Unió d’Oficials de la Guàrdia Civil ‘ridiculitzant i, el que és més greu, justificant l’agressió de què va ser objecte el periodista Jordi Borràs per part d’un policia’.
Llegiu ací la carta del president Quim Torra:
https://www.vilaweb.cat/noticies/torra-demana-per-carta-al-govern-espanyol-que-actui-contra-els-policies-que-insulten-i-agredeixen/
Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión