Toni Soler acusa Jordi Cañas de voler un Ulster a Catalunya


UNIONISME

Toni Soler acusa Jordi 

Cañas de voler un Ulster a Catalunya

El Nacional
Foto: ACN
Barcelona. Dissabte, 25 d'agost de 2018
1 minut

L’agressió a la parella d’un militant de Ciutadans que retirava llaços grocs en companyia dels fills, aquest dissabte a Barcelona, ha provocat la reacció de l’unionisme, que ha atribuït a l’independentisme en general els fets.
Un dels més vehements ha estat l’exdiputat Jordi Cañas, que ha assegurat que “la millor resposta” a l’agressió és “sortir als carrers a netejar la propaganda política separatista que ocupa l’espai públic”.
La mejor respuesta a la agresión sufrida hoy por la mujer de nuestro compañero es salir a las calles a limpiar la propaganda política separatista que ocupa el espacio público.
El comentari de Cañas ha estat respost per l’exdiputat Albano Dante Fachín, que ha considerat que la millor resposta passa per “alliberar als presos polítics” i “cridar a la calma”, i ha lamentat que Cañas prefereixi “seguir alimentant la violència comesa en un 99% pels que treuen llaços”.
Al seu torn, el periodista Toni Soler s’ha adreçat a Fachin per recomanar-li que no entri al debat amb Cañas amb un “No t’hi matis, vol un Ulster”.
Soler ha fet referència a la frase atribuïda a Jordi Cañas, però sempre negada per ell, segons la qual hauria dit, a principis del 2014, “os vamos a muntar un Ulster que os vais a cagar”.

https://www.elnacional.cat/ca/politica/toni-soler-acusa-jordi-canas-voler-ulster-catalunya_298905_102.html

https://www.elnacional.cat/ca/politica/toni-soler-acusa-jordi-canas-voler-ulster-catalunya_298905_102.html


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión